Çözüldü Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 sistem düşük FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uskudarli34

Hectopat
Yer
Ankara
Başlıktan anlayacağınız gibi düşük FPS alıyorum. Sebebi hakkında en ufak bir fikrim yok. PUBG'de aynı sorunu yaşadığımda optimizasyon sıkıntısı olduğunu düşünmüştüm ve konu açınca da Sosyal'de öyle demişti ama Battlefield 3 ve 4'de bazen ultra ayarlarda sabit 60 FPS alırken bazen ise 10 FPS hatta 10 FPS'in altında alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

• İşlemci:Ryzen 1600
  • Ana Kart:B350 Tomahawk
  • Bellek:Corsair Vengeance LPX CL16 16 GB (2x8)
  • Güç Kaynağı:Corsair VS 650

Çözüm
Emin değilim ne zaman güncellediğimi hatırlamıyorum ama FPS düşüşleri son zamanda olmaya başladı.
Benim diğer bilgisayarda da güncellemeden sonra oldu. Güncellemeyle alakalı olmayabilir ama en son yaptığım değişiklik olarak onu hatırlıyorum. Başka etkenler de olabilir. Dediğim bilgisayarda GTX850M var. Bendeki belki termal macundandır diyeceğim ama ısınmada sorun yok. Sizdeki macundan olmayabilir ama teknoloji işini anlamak güç. Hiç ummadığın yerde çıkacaktır çözümü
Emin değilim ne zaman güncellediğimi hatırlamıyorum ama FPS düşüşleri son zamanda olmaya başladı.
Benim diğer bilgisayarda da güncellemeden sonra oldu. Güncellemeyle alakalı olmayabilir ama en son yaptığım değişiklik olarak onu hatırlıyorum. Başka etkenler de olabilir. Dediğim bilgisayarda GTX850M var. Bendeki belki termal macundandır diyeceğim ama ısınmada sorun yok. Sizdeki macundan olmayabilir ama teknoloji işini anlamak güç. Hiç ummadığın yerde çıkacaktır çözümü

Çözüm
Öncelikle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum. Sorum Windows 10'un gelen 1803 güncellemesini yapmam ile çözüldüğünü düşünüyorum. Tüm sürücüler güncel yazmışım ama Windows'un güncellemelerini bakmayı unutmuşum. Burada sizi meşgul ettiğim için özür diliyorum. Tekrardan teşekkürler.

Farkında olmadan yardım ettim sanırım Sorunun çözüldüğüne sevindim keyifli oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…