Ryzen 5 1600 ve GTX 1080 warframe anlık donma problemi

VeLov1s

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1080'li, Ryzen 5 1600 işlemcili ve 16 GB RAM'e sahip bir bilgisayarım var. Her şey Ultra ayarda takılmadan kasmadan oynarken oyuna girişten belli bir süre sonra anlık donmalar yapıyor ve özellikle oyunun ilk açıldığından beri FPS düşüklüğü yaşadığım gezegenler arası ve herhangi bir yere gideceğim zaman uzay gemili sahnenin (gemiyi istediğin gibi sağa sola aşağı yukarı hareket ettirebildiğin) orada kasma yaşıyorum. Sürücüler günceldir. Sizce problem nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisine oyuna yüksek öncelik verili mi?
Birde alabileceğiniz max. FPS almak için ayarlarsanız 30-40 lara kadar düşmez dediğim gibi harıta yüklenirken oluyor olabilir. CS'de harita yüklenirken 1 FPS gördüğüm oluyor.

İşte devam etmese takmayacağım ama oyun içinde denk geliyor insan acaba niye dondu diye sorguluyor. Rocket League'de de aynı problem var. Başka oyunlar da hiç böyle bir şeye denk gelmedim

İşte devam etmese takmayacağım ama oyun içinde denk geliyor insan acaba niye dondu diye sorguluyor. Rocket League'de de aynı problem var. Başka oyunlar da hiç böyle bir şeye denk gelmedim
V-SYNC kapatıp max. framerate'i yükseltebiliyorsanız yükseltin bari 30-40 a düşmesin. Rocket league'de ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım Warframe'de deneyeceğim eğer olurda çözersem size söylerim. Konuyu öne çıkarın benden daha bilgili kişiler görsün.

Anlık donduğu için düşüş ve çıkış saniyelik 75 olsun 200 olsun fark etmeyeceği için kullanmıyorum. Denedim zaten her türlü onda da böyle donup geliyor ama tabi oyunda ne zaman ne şekilde olacağını bilmiyorum. Bazen hemen girdiğim haritanın başlangıcın da olurken bazen oyunun ortalarında belki 2-3 saat sonra. Bilmiyorum artık neden olduğunu, neler olduğunu

RAM miktarını bilmiyorum fakat 8 GB gibi gözüküyor. Sorun kesinlikle RAM'dedir eğer 8 ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…