Ryzen 5 1600 ve RX 480 Sistem Toplama

Çok sevindim hocam. Eyvallah yorumunuz için. Sistemi Mayıs başına doğru alıcam hayırlısıyla. Bir şey daha soracağım sence 1600X mi alayım yoksa 1600 mü alayım? Aralarında çok fark var mı? Hangisini almak daha mantıklıdır? 1600X alırsam sanırsam işlemci soğutucuda almam gerekecek. Ama Ryzen'in işlemci soğutucusu on numara duruyor. :)
1600 F/p açısından daha mantıklı.

Hocam sistemi kendim mi toplayayım. Az, buz bir bilgim var toplama konusunda Anakarta işlemci, ekran kartı, ram vs. takmayı biliyorum. Youtube'de videolarıda var (technopat). Ama ya bir şeyi yanlış yaparsam diye korkuyorum. Kendime güvenim yok açıkçası bu işlerde. Sonuçta baya bir para veriyoruz kimse istemez sisteminde bir sıkıntı çıkmasını.

Sistem montajlamak zor değil. Doğru adımlar eşliğinde sakin ve yavaş yavaş gidersen çok kolay bir şekilde montajı bitirirsin. Kitapçık ve videoda sana eşlik eder.

Bir şeyi yanlış yapmazsınız merak etmeyin. 4 5 tornavida sıkıp parçaları yerlerine koyacaksın. Sonra güç kablolarını takacaksın olacak. :)

Sistem montajlamak zor değil. Doğru adımlar eşliğinde sakin ve yavaş yavaş gidersen çok kolay bir şekilde montajı bitirirsin. Kitapçık ve videoda sana eşlik eder.

Bir şeyi yanlış yapmazsınız merak etmeyin. 4 5 tornavida sıkıp parçaları yerlerine koyacaksın. Sonra güç kablolarını takacaksın olacak. :)

Hocam siz benim morelimi yükseltiyorsunuz yemin ediyorum. Cansınız. Bence de benim toplamam daha mantıklı. :)

Rica ederim dostum. Emin ol ki senden başkası senin kadar özen göstermez senin sistemine. O adamlar günde kaç kere montaj yapıyordur acaba.

Aynen öyle dostum. En azından ben ne yaptığımı biliyorum. Ve harbiden de kendi parçamıza her zaman özen gösteririz. Diğer adamların bir şeyi işlemci yuvalarını falan yamultmayacağı ne mağlum?

@Jira Hocam Anakart olarak hangisini tercih etmeliyim? MSI B350 Tomahawk vs GIGABYTE GA-AB350 GAMİNG M3.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı