Arkadaşlar GTX 1050 Ti alacakken ekran kartı piyasasının bu hale gelmesinden dolayı daha uygun bir ekran kartı seçimine gitmeye karar verdim. Sizce RX560 2GB beni 1 yıl rahat götürür mü? BF1, COD serisi, FIFA 18 falan high-ultraya yakın ayarlarda 35-40 FPS arasını alabilir miyim? Aklımdaki sistemi aşağıya yazıyorum.
Cevap için teşekkürler. Ama kasa konusunda çok takıntım olmadığı için ucuz yolla kapatmak istedim , malum bütçeyi diğer parçalara ayırmak daha mantıklı. PSU olarak önerinizin sebebi tam olarak nedir? Çok anlamam da PSU konusundan, benim alacağım ürünle sizinki arasında ne gibi farklılıklar var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam anladım PSU'yu değiştireyim o zaman teşekkkür ederim Ekran kartı konusunda arkadaşlardan hala önerileri bekliyorum. RX560 kullananlar ürün hakkında performansını söylerlerse memnun olurum.
RX 560 modeli idare etmek için alınabilir. Bu model 4 GB işleyecek kadar güçlü değil. 2 GB alabilirsiniz. 4 GB modelleri ile arasında fazla fiyat farkı yoksa 4 GB modeli de tercih edilebilir.