Hayır olmaz fakat RX590 Nitro+ alacaksanız bile SE almayın. Biraz daha hata çıkarma olasılığı yüksek bir model. İşlemciyi sinerji üzerinden almayacaksanız, revize yani 12nm model olduğuna emin olun.
2 Hafta önce topladım şu şekilde hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Harika bir performans. Metro Exodus ultra ayarlarda normal değerlerde 60-65 fps oynuyorum. Ayrıca kendi listemdeki kasayı öneririm!
Maliyeti ne kadar oluyor bu şekilde?
Hayır olmaz fakat RX590 Nitro+ alacaksanız bile SE almayın. Biraz daha hata çıkarma olasılığı yüksek bir model. İşlemciyi sinerji üzerinden almayacaksanız, revize yani 12nm model olduğuna emin olun.
2 Hafta önce topladım şu şekilde hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Harika bir performans. Metro Exodus ultra ayarlarda normal değerlerde 60-65 fps oynuyorum. Ayrıca kendi listemdeki kasayı öneririm!
Maliyeti ne kadar oluyor bu şekilde?
Sapphire en iyi kart üretcisidir, AMD için ama kartları deli gibi overclock ettiğinden WattMan daha fazla olabiliyor diye biliyorum. Beni bu konuda aydınlatır mısınız?
Bunu toplanmış şekilde mi alıyorsun? Tek tek baktım 3700 civarı yaptı. Benim sistemi ben o haliyle 3100 Liraya topladım. Daha fazla ödeme derim. Benimkini bir incele. Anakart bence gereksiz. Benim sistem canavar gibi. Çok çok aşırı beklentilerin yoksa tavsiyemdir.