Ryzen 5 1600 ve RX570 sistem nasıl?

Seksek

Hectopat
Merhaba öncelikle;
Kendi butcemi sinirlarini zorlayarak soyle bir sistem cikardim kendime. Ilerde RAM takviyesi yapmayi dusunuyorum zaten. Ama uzun omurlu olmasi cok onemli. Parçalar hakkında ve bu sistem icin gorüsleriniz nelerdir paylasirsaniz sevinirim. Tesekkürler simdiden.

Screenshot_20200422-125844_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o kasa ve o ekran kartı birleşince hiç uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Sapphire kasaya göre sıcaklığı değişken bir ekran kartı. Kasanız iyi olsa bile çok serin çalışmaz. Ayrıca anakartınızı ya Gigabyte B450 ya da Gigabyte A320 yapın o işlemci o anakarta uymuyor.

Hocam o kasa ve o ekran kartı birleşince hiç uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. Sapphire kasaya göre sıcaklığı değişken bir ekran kartı. Kasanız iyi olsa bile çok serin çalışmaz. Ayrıca anakartınızı ya Gigabyte B450 ya da Gigabyte A320 yapın o işlemci o anakarta uymuyor.
o zaman ya kasayı degistircem ya da ısınma problemi olmayan bi Rx 570 modeli alcam ama bu siteden okudugum kadariyla hepsinde ayni problem var. Sence daha serin bi kasa mi daha mantikli yoksa baska bi Rx570 modeli mi?.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı