HyperX Clutch Gladiate alternatifi kontrolcü önerisi

corllaps

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Tİ GDDR6X i7 3930K 8+8 1600mhz ram
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar, yakın zamanda HyperX Clutch Gladiate aldım. 1600 TL gibi bir fiyatı vardı. Xbox lisansı var diye almıştım, tasarımı hoşuma gitti. Bir de yaptığım ölü bölge testinde %1.4 oranında bir oran elde ettim. 1600 liraya daha iyi alternatif önerisi olan varsa sevinirim. Şu anlık kontrolcüyü iade etmeyi düşünüyorum çünkü kontrolcüde kablosuz bağlanma yok. Bir de Logitech'in F710 modeli varmış, ona çok iyi diyorlar ama tetikleri çok garip duruyor diye şu an ona ön yargılıyım. Önerisi olan varsa açığım.

F710 ve HyperX Clutch modellerini size öneren kimse buraya çağırın lütfen linç edelim :D Bu insanlar nasıl bilgi sahibi olmadan fikir beyan ediyorlar yahu. İkisi de potansiyometreli stickler kullanıyor drift yapma ihtimali çok yüksektir. Bunlar yerine

PXN P5

Secuzi Lig-3601

Modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

Daha uygun fiyatlı bir model isterseniz de bu aşağıdaki sizin söylediğiniz modellerden daha iyidir.

F710 ve HyperX Clutch modellerini size öneren kimse buraya çağırın lütfen linç edelim :D bu insanlar nasıl bilgi sahibi olmadan fikir beyan ediyorlar yahu. İkisi de potansiyometreli stickler kullanıyor drift yapma ihtimali çok yüksektir. Bunlar yerine.

Pxn p5.

Secuzi LIG-3601

Modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

Daha uygun fiyatlı bir model isterseniz de bu aşağıdaki sizin söylediğiniz modellerden daha iyidir.

Bu forumlardaki sizin gibi güzel insanlar olmasa hayat çekilemez hale gelir önerilerinize bakacağım mümkünse fiziksel mağazadan almak isterim kart üzerine fazla yük olsun istemiyorum bu önerilerinizi MediaMarkt gibi yerlerden almam mümkün müdür?

Bu forumlardaki sizin gibi güzel insanlar olmasa hayat çekilemez hale gelir önerilerinize bakacağım mümkünse fiziksel mağazadan almak isterim kart üzerine fazla yük olsun istemiyorum bu önerilerinizi MediaMarkt gibi yerlerden almam mümkün müdür?
Maalesef hocam teknoloji mağazalarında bu ürünler pek satılmıyor. Oralarda daha çok bilinen markaların beş para etmez gamepadlerini bulabilirsiniz. Hepsiburada üzerinden taksit imkanı var attığım modellerde. Taksitle 1400 TL çok zorlamaz sizi sanırım :)

Son düzenleme:
Maalesef hocam teknoloji mağazalarında bu ürünler pek satılmıyor. Oralarda daha çok bilinen markaların beş para etmez gamepadlerini bulabilirsiniz. Hepsiburada üzerinden taksit imkanı var attığım modellerde taksitle 1400 TL çok zorlamaz sizi sanırım :)

O zaman Hepsiburada üzerinden taksitli alacağım gibi duruyor öneriniz için sağ olun secuzi LIG-3601 almaya karar verdim tekrardan sağ olun <3

O zaman Hepsiburada üzerinden taksitli alacağım gibi duruyor öneriniz için sağ olun secuzi LIG-3601 almaya karar verdim tekrardan sağ olun <3
Rica ederim. Secuzi, çok tutan EasySMX x15 model bir gamepadin bizim Türk firmasının kendi logosu basılmış halidir. EasySMX olanını kardeşim 1 buçuk yıldır EA FC'de online maçlarda kullanıyor. Hor kullandığı halde bana mısın demedi :D Daha önce orijinal Xbox kontrolcüsü ve Dualsense de kullanmıştı. İkisinde de 6 ay geçmeden drift problemi ortaya çıkmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı