Ryzen 5 1600AF RX580 sisteme PSU önerisi

Erkanka41

Hectopat
Corsair VS550 güç kaynağımdan az önce patlama sesi geldi. Nasıl oldu hiçbir bilgim yok. Tek suçum bilgisayarın başlat tuşuna basmamdı. RX 580 8 GB ekran kartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemciye sahibim. Güç kaynağı tavsiyesi verir misiniz? Uygun fiyatlı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair VS550 güç kaynağımdan az önce patlama sesi geldi. Nasıl oldu hiçbir bilgim yok. Tek suçum bilgisayarın başlat tuşuna basmamdı. RX 580 8 GB ekran kartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemciye sahibim. Güç kaynağı tavsiyesi verir misiniz? Uygun fiyatlı olursa sevinirim.

İlginç. Aslında Corsair fena değildir. High Power 500W sisteminizi besleyecektir rahatlıkla ileride yükseltme düşünüyorsanız 600W versiyonunu da alabilirsiniz.

Merhaba güç kaynağını almadan önce öteki parçalarınızı bir kontrol ettirin derim elinizde öyle bir olanak varsa FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bütçeniz varsa bunu öneriyorum.

Fiyat konusunda bir sınır yok ama yine fiyat performans açısından mantıklı gözüküyor. Bu uygunsa almayı düşünüyorum.
İlginç. Aslında Corsair fena değildir. High Power 500W sisteminizi besleyecektir rahatlıkla ileride yükseltme düşünüyorsanız 600W versiyonunu da alabilirsiniz.
Hocam yaklaşık 8 senelik ve hiç üzmedi beni. F/P açısından en mantıklı hangisi ise onu almayı düşünüyorum.
Merhaba güç kaynağını almadan önce öteki parçalarınızı bir kontrol ettirin derim elinizde öyle bir olanak varsa FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bütçeniz varsa bunu öneriyorum.
Akım korumalı diye pek korkum yok açıkçası ama yine de almadan önce bir test ettireyim.
Bide vs550 önerir misiniz , 2. Nesil itopyada gördüm 400 TL .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı