Tıraş makinesi önerisi

Bütçeniz nedir? Ben bir kaç ay önce 700TL'ye indirimdeyken Philips OneBlade 2724/10 almıştım memnunum diyebilirim tek sıkıntısı bıçaklarının cihazdan pahalı olması ve bu bıçakların 4 ayda bir değiştirilmesi öneriliyor ne sıklıkla tıraş olduğunuz da önemli.

Bütçeniz nedir? Ben birkaç ay önce 700TL'ye indirimdeyken Philips oneblade 2724/10 almıştım memnunum diyebilirim tek sıkıntısı bıçaklarının cihazdan pahalı olması ve bu bıçakların 4 ayda bir değiştirilmesi öneriliyor ne sıklıkla tıraş olduğunuz da önemli.

Haftada 2 kere oluyorum sakallarim yogun ve kalin oneblade ne seviyede keser bilmiyorum en son onu alacağım ama.

Haftada 2 kere oluyorum sakallarim yogun ve kalin oneblade ne seviyede keser bilmiyorum en son onu alacağım ama.

Net bir bütçem yokta yine de bir 1 2K civari falan olabilir.

Evet.

Ipone 1012 Profesyonel Seramik Dişli Saç Sakal Ense Düzeltme Tıraş Makinesi Kuaför Tercihi Usb Şarjlı - Fiyatı, Yorumları sakalım aşırı kurt adam kadar yok ama var sıfıra yakın alıyor hatta çok bastırırsanız çiziyor bile kullandığım en F/P ürün.

Bu tarz makineler genelde 0a yakin kesmiyor benzeri var bende sadece kisaltiyor yani jilet gibi olmasa da yakin olsun en azindan.

Oneblade ya da sinekkaydi bir makine alin sinekkaydi makineler jilet gibi aliyor neredeyse yani yeterince iş görür. Benim önerebileceğim şu var:

Ama bana sorarsanız oneblade daha iyi.

Oneblade ya da sinekkaydi bir makine alin sinekkaydi makineler jilet gibi aliyor neredeyse yani yeterince iş görür. Benim önerebileceğim şu var:

Ama bana sorarsanız oneblade daha iyi.

Oneblade in hangi modeli peki birden fazla var da.

Haftada 2 kere sakal tıraşı olmam gerekiyor ve powertec TR 758 kullanıyorum. Güçlü ve kaliteli bir makina. 7 ay oldu halen şarja takmadım. İlk doldugundan beridir kullanıyorum. Daha sıfır istiyorsanız ve alerjiniz yoksa TR 550 ya da TR 950 tavsiye ederim. Bende çok sıfır olunca yüzüm kızarıyor o nedenle kullanamıyorum.

Evet.

Bu tarz makineler genelde 0A yakin kesmiyor benzeri var bende sadece kisaltiyor yani jilet gibi olmasa da yakin olsun en azindan.

Sıfıra yakın kesiyor zaten jilet gibi alıyor diyorum ya bizzat kullanıyorum suratımı ciziyor bile bazen.

Haftada 2 kere sakal tıraşı olmam gerekiyor ve powertec TR 758 kullanıyorum. Güçlü ve kaliteli bir makine. 7 ay oldu halen şarja takmadım. İlk doldugundan beridir kullanıyorum. Daha sıfır istiyorsanız ve alerjiniz yoksa TR 550 ya da TR 950 tavsiye ederim. Bende çok sıfır olunca yüzüm kızarıyor o nedenle kullanamıyorum.

Powertec TR 1515 var da beklentimin cok altinda kesiyor onerdiginiz modellerle yakin seviyeyse pek tercih etcegimi sanmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı