Ryzen 5 1600X ve 1050 Ti sistem toplama

● Kasa aşırı gereksiz ve pahalı.
● X ibareli işlemciye gerek yok. Soğutucu masrafı olur ekstra'dan. 1600 veya 1700 al.
● FULL HD 144 Hz monitör alacaksan, Ekran kartını GTX 1070 almalısın.
● SSD olarak Samsung 850 EVO öneririm.

Bütçeni kaç liraya kadar çıkarabilirsin? Ayrıca ekran kartın işlemciye göre çok güçsüz.
maksimum 7500 tl

● Kasa aşırı gereksiz ve pahalı.
● X ibareli işlemciye gerek yok. Soğutucu masrafı olur ekstra'dan. 1600 veya 1700 al.
● FULL HD 144 Hz monitör alacaksan, Ekran kartını GTX 1070 almalısın.
● SSD olarak Samsung 850 EVO öneririm.
kasayı bilerek öyle düşünmüştüm sonradan bişey değiştirirsem sıkıntı olmasın geniş rahat olsun diye
normalde bende ona baktım ama okuma yazma hızlarında o kadar bi fark yok gibi duruyo tabi tam anlamıyla bilmiyorum genede bi farkı varmıdır yokmudur

İşlemci ile ekran kartı dengeli değil ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ek soğutucu masrafına gerek yok.
Ryzen 5 1400 + gtx 1060 veya rx470 (tabii bulabilirsen) tercih edebilirsin.

maksimum 7500 tl

kasayı bilerek öyle düşünmüştüm sonradan bişey değiştirirsem sıkıntı olmasın geniş rahat olsun diye
normalde bende ona baktım ama okuma yazma hızlarında o kadar bi fark yok gibi duruyo tabi tam anlamıyla bilmiyorum genede bi farkı varmıdır yokmudur

SSD'ler de IOPS değeri daha önemli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı