Ryzen 5 1600X ve GTX 1070 PUBG performansı

ar89

Hectopat
Daha fazla  
PUBG'de bu ayarlarda aldığım değerler bunlar. FPS'de dalgalanmalar oluyor ancak 100 FPS'nin altına düşmüyor. Dğerler normal midir?
  • Ryzen 5 1600X
  • GTX 1070
Screenshot_4.png

Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları yükseltebilirsin biraz daha. Çünkü 1080P oynuyorsun. Gördüğün gibi ekran kartı %66 kullanılıyor. Ayarları yükseltirsen kart biraz daha yorulur, işlemciden yükü biraz daha alır.
Hocam ayarları yükselttiğim zaman ekran kartı 61 dereceye çıkıyor, ekran kartı kullanımı %99
oluyor. İşlemci yine aynı. Sizce normal mi dereceler?
Hocam bir de işlemcinin tam yükte stres ki dereceleri ve performansı da ekte. Hocam işlemci ve ekran kartını belirtmeyi unutmuşum ama imzada yazıyordu.
cpu değerleri.jpg

Hocam ayarları yükselttiğim zaman ekran kartı 61 dereceye çıkıyor, ekran kartı kullanımı %99
oluyor. İşlemci yine aynı. Sizce normal mi dereceler?
Hocam bir de işlemcinin tam yükte stres ki dereceleri ve performansı da ekte. Hocam işlemci ve ekran kartını belirtmeyi unutmuşum ama imzada yazıyordu.Eki Görüntüle 305836
Sistemi ne kadara topladın ?

Sistemi ne kadara topladın ?
1 yıl önce topladım monitör dahil 6100 TL'ye ve maalesef ki Vatan Bilgisayar'dan topladım.
Sıcaklıklar normal. 61 derece de yük altındaki bir kart için çok normal. Ayarlar yaptığınız gibi kalsın.
Bundan korkmanıza gerek yok, tam performans alıyorsunuz demektir bir zararı yok.
İşlemci sıcaklığı PUBG'de iken 49 derece. Normal mi?
1 yıl önce topladım monitör dahil 6100 TL'ye ve maalesef ki Vatan Bilgisayar'dan topladım.

İşlemci sıcaklığı PUBG'de iken 49 derece. Normal mi?
@Jira @Shory @zephsyr

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı