Hocam ayarları yükselttiğim zaman ekran kartı 61 dereceye çıkıyor, ekran kartı kullanımı %99Ayarları yükseltebilirsin biraz daha. Çünkü 1080P oynuyorsun. Gördüğün gibi ekran kartı %66 kullanılıyor. Ayarları yükseltirsen kart biraz daha yorulur, işlemciden yükü biraz daha alır.
Bundan korkmanıza gerek yok, tam performans alıyorsunuz demektir bir zararı yok.ekran kartı kullanımı %99
oluyor.
Sistemi ne kadara topladın ?Hocam ayarları yükselttiğim zaman ekran kartı 61 dereceye çıkıyor, ekran kartı kullanımı %99
oluyor. İşlemci yine aynı. Sizce normal mi dereceler?
Hocam bir de işlemcinin tam yükte stres ki dereceleri ve performansı da ekte. Hocam işlemci ve ekran kartını belirtmeyi unutmuşum ama imzada yazıyordu.Eki Görüntüle 305836
1 yıl önce topladım monitör dahil 6100 TL'ye ve maalesef ki Vatan Bilgisayar'dan topladım.Sistemi ne kadara topladın ?
Sıcaklıklar normal. 61 derece de yük altındaki bir kart için çok normal. Ayarlar yaptığınız gibi kalsın.
İşlemci sıcaklığı PUBG'de iken 49 derece. Normal mi?Bundan korkmanıza gerek yok, tam performans alıyorsunuz demektir bir zararı yok.
@Jira @Shory @zephsyr1 yıl önce topladım monitör dahil 6100 TL'ye ve maalesef ki Vatan Bilgisayar'dan topladım.
İşlemci sıcaklığı PUBG'de iken 49 derece. Normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.