Ryzen 5 1600X ve GTX 1070 sistem toplama

Hocam öyle bir anlatıyorsunuz ki işlemci Threadripper 2990WX'den güçlü gibi geliyor valla :D
Öyle diyorsun da Ryzen 2600 Battlefield 1 Multiplayerde 4k ULTRA ayarlarda işlemci kullanımı %55'i geçmeyen bir işlemcidir bizzati testini yaptım GTX 1070 ile kullandım. İleriyi düşünüyorsan kesinlikle Ryzen 2600 veya Ryzen 2600X almalısın. Ryzen 1600 ile aralarında %20 performans farkı var az değil!
B350 anakart almanı tavsiye ederim Gigabyte modelinden almalısın. B450 daha iyi bir seçim olur bütçene bağlı olarak.
Anladım. Doğru mantık hiç uğraşmadan dediğinizi alıp takmak en mantıklısı. Ya bütçeyi dediğim gibi yavaş yavaş belirliyorum. Kasayı aldım, acele etmemek adına konudaki yorumları bekledim karar vermek için. GTX 1070'li sistem toplamak istiyorum hali hazırda bilgisayarım var yani masaüstü kurmak için bir acelem yok. 2 Ayda toplasam da olur anlayacağınız :) Bi anda 5000-6000 tl vermek yerine 2-3 aya bölmek gibi diyelim biz buna.
Peki Ryzen 5 2600'de 3.9 ghz turbo ile diyor ya overclock yapılamaz herhalde değil mi?
Yapılır neden yapılmasın 4.2GHZ veya üstlerine çok rahat çıkarabilirsin Bütün Ryzenlerde OC yapabilirsin. Yeterki işlemci soğutucun iyi olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı