Ryzen 5 1600X ve GTX 1070 sistem toplama

Hocam öyle bir anlatıyorsunuz ki işlemci Threadripper 2990WX'den güçlü gibi geliyor valla
Öyle diyorsun da Ryzen 2600 Battlefield 1 Multiplayerde 4k ULTRA ayarlarda işlemci kullanımı %55'i geçmeyen bir işlemcidir bizzati testini yaptım GTX 1070 ile kullandım. İleriyi düşünüyorsan kesinlikle Ryzen 2600 veya Ryzen 2600X almalısın. Ryzen 1600 ile aralarında %20 performans farkı var az değil!
B350 anakart almanı tavsiye ederim Gigabyte modelinden almalısın. B450 daha iyi bir seçim olur bütçene bağlı olarak.
Yapılır neden yapılmasın 4.2GHZ veya üstlerine çok rahat çıkarabilirsin Bütün Ryzenlerde OC yapabilirsin. Yeterki işlemci soğutucun iyi olsun.

@DENlZ Hocam bugün kasa geldi gayet şık ve güzel ben sevdim. Soracağım soru şu, 6 adet fan var kasada buna uyumlu & 6 fan takılabilen bir anakart rica etsem senden? Önerdiğin B450 anakartlar 750 tl'den başlıyor o civarlarda bir şey olsun sağol şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…