Ryzen 5 1600X ve RX 560 sistem toplama

Ömer Yuvacı

Hectopat
Daha fazla  
İleriye dönük bir sistem toplayacağım ama parçalar konusunda kararsız kaldım. Ekran kartını şu sıralar iyi bir model almayı düşünmüyorum. 2 yıl sonra okulum bittiğinde bu sisteme bir 1070 veya VEGA takabilirim. Bütün önerilerinize açığım.

upload_2017-8-6_17-28-17.png

upload_2017-8-6_17-27-24.png

Bu sistem ile daha çok oyun oynayacağım. Shadow of Mordor, GTA 5, LOL, CSGO, ARK Survival Evolved, Skyrim.
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

1600x yerine sadece 1600 alman daha iyi olur. SSd eklemeye çalış ve ekran kartını 1050ti yap
Yorumun için teşekkür ederim. SSD'yi arkadaşım bana hediye etti elimde 240 GB bir SSD var. Ekran kartını 1050 ti yapmam için benim bütçeye bir 300 tl daha eklemem gerekiyor. Rx 560 2gb benim işimi şimdilik görür. Ekran kartlarındaki fiyat artışı çok etkilemedi bu kartı fakat 1050 ti çok pahalı durumda. İleride satarken zarara girmek istemem.

Bence en ideali 1500x alman olur sisteme biraz gereksiz geldi boşa para harcama .

bir de anakart seçimin çok hoş ama m modelini alsan daha mantıklı olabilir.

İleriye dönük bir sistem toplayacağım ama parçalar konusunda kararsız kaldım. Ekran kartını şu sıralar iyi bir model almayı düşünmüyorum. 2 yıl sonra okulum bittiğinde bu sisteme bir 1070 veya VEGA takabilirim. Bütün önerilerinize açığım.

Eki Görüntüle 252682

Eki Görüntüle 252681

Bu sistem ile daha çok oyun oynayacağım. Shadow of Mordor, GTA 5, LOL, CSGO, ARK Survival Evolved, Skyrim.
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Oyun sistemi yapıyorsunuz ekran kartına ayırdığınız bütçeye bakın. İşlemci gerekirse 1400 olsun ama ekran kartı en önemli parça. 2 yıl çok uzun bir süre. GTX 1060 ya da 1050ti koyarsan daha çok menmun olursun. Ryzen işlemciler de soğutucu mevcut neden alıyorsun anlamadım. Kasa ve anakart iyi ama anakart dan biraz düşebilirsin. ASUS K PRIME alabilirsin. PSU iyi ama dediğim gibi ekran kartı en pahalı parça olmalı.

Ekran kartıyla işlemci dengesiz olmuş. Alınabiliyorsa R5 1400 ve GTX 1060 daha performanslı olur.

Şu an oyun oynamayacağım. İleride oyun oynayacağım. Bu yüzden işlemciyi anakartı ve diğer parçaları yüksek tutup ekran kartından kısıyorum. Zaten bu fiyatlara 1060 almak bana göre aptallıktır. Yorumun için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı