Ryzen 5 1600X ve Windows 10 Sistem Masaüstü Kasma Sorunu

BIOS güncel değil. Güncelleyin. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb...57.1844329129.1505671101-173797858.1505146170

İllegal yöntemlerle Windows'u etkinleştirmişsin. C:\Windows\KMS-R@1n.exe ve C:\Windows\KMS-R@1nHook.exe dosyalarını sil. Hatta genel zararlı temizliği yapın.

Downloads - SurfRight bu adresten Hitman Pro indirip, uygulamayı çalıştırın. Taratmadan önce options(settings) dan, lisans kısmına girip 30 günlük deneme sürümünü aktif edin. Ardından tarama yapıp bulduklarını silin.

Aktif koruma sağlayan antivirüs yazılımınız yok. Kaspersky Free kurup güncelleyip tam tarama yapın.
Kaspersky Free - İndirme & Kurulum

Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Konudaki 2, 4, 5, 6, 8, 9 ve 10. adımı uygulayın. Sistemi yeniden başlatın.

Bir hafta kullanın sistemi. Halen bir yavaşlık var ise Hijackthis raporu ekleyin.

HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri

BIOS'u güncelleyemedim ve sistemi 2 gün kullandım. Onun dışındaki dediğiniz her şeyi yaptım fakat masaüstüm kasmaya devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim @THE_MILLER

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı