Ryzen 5 2400G 4.0 GHz overclock yapılır mı ?

4.0 Ghz overclock yapmalı mıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    15

Xb3ys3

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Ryzen 5 2400G işlemcim var, onu 4.0 Ghz OC yapsam herangi sorun olur mu ? Şu anda 3.8 GHz çalışıyor.
Kullanacagım soğutucu Dark Freezer X124, PSU 600W 80.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 1300x 1.438 volt değerlerinde 4.0 Ghz overclock yaptım ben. Çok şükür sorunsuz çalışmakta.

Overclock yapmayı biliyorsanız, yapın. İyi oluyor. Yapmayı bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. 600W OC için yeterli bir PSU

2400G OC işlemi için pek uygun değil. Soğutmasında sorunlar yaşanabilen bir işlemci. Aynı soğutucu bloğu ile kullanıyorum, buna karşın bloğu modifiye etmek zorunda kaldım. Tavsiye etmiyorum.

Aynı işlemci ve soğutucu var bende de. 4.0 yaptım hiç bi sorun yaşamadım fakat 4.1 yaptığımda mavi ekran ve takılmalar yaşadım işlemci 70'i geçmemesine rağmen

Aynı işlemci ve soğutucu var bende de. 4.0 yaptım hiç bi sorun yaşamadım fakat 4.1 yaptığımda mavi ekran ve takılmalar yaşadım işlemci 70'i geçmemesine rağmen [emoji846]

Voltaji kac olarak ayarladin? biraz bilgi verirsen sevinirim

Ben de 1500 x var 4 ghz ayarladım voltaj vermedim, 4.1 yaptığımda sistem dondu voltaj ne kadar versem acaba bilmiyorum ayrıca nedense 4 ghz yaptığımda, 3.5 ghz hızına nazaran fps farkı olmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…