Ryzen 5 2400G APU + Viewsonic VX2457 Sistem Toplama

Kardeşim siparişini iptal et sana önerdiğim o monitör dahil sistemi al inan bana daha iyi performans verecektir hem içinde yüksek hızlı RAM, SSD ve geleceğe dönük olması için de 600W 80+ PSU var bu sistemi almamakla hata edersin. Monitör siparişini iptal et sana önerdiğim o monitörü al daha iyi. Senin bütçen 3500 TL idi her şey dahil ben sadece 100 TL aşarak 2 kat daha iyisini önerdim sana.

Kardeşim siparişini iptal et sana önerdiğim o monitör dahil sistemi al inan bana daha iyi performans verecektir hem içinde yüksek hızlı RAM, SSD ve geleceğe dönük olması için de 600W 80+ PSU var bu sistemi almamakla hata edersin. Monitör siparişini iptal et sana önerdiğim o monitörü al daha iyi. Senin bütçen 3500 TL idi her şey dahil ben sadece 100 TL aşarak 2 kat daha iyisini önerdim sana.
Teşekkür ederim. Ancak montaj yapmayı bilmiyorum, ayrıca bu saatten sonra vazgeçip başka sistem almaya çalışırsam babam tepki gösterir ve hiçbir şey almaya ikna olmaz. Kullanım testlerine baktım aldığım sistemin; ne kadar uzun ömürlü olmasa da yeterince performanslı benim için. Ve ileride upgrade etme ihtimalim olabilir(anakart dahil).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı