Ryzen 5 2400G Sistem BIOS güncellemesi

temp542

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Bugün
  • AMD Ryzen 5 2400G
  • ASUS Ex A-320m anakart
  • Gskill 2400MHz 8GB (2x dual)
  • ...
Parçaları ile Vatan Bilgisayarda kasa topladım. Fakat şu an R5 2400G işlemcinin APU gücünü kullanamıyorum hiçbir oyunda. Sonra farkettim ki BIOS güncellemesi gibi yapılması gerekenler vardı. Vatan'ın bu güncellemeyi yaptığından emin değilim çünkü hiçbir oyunda performans alamıyorum ve şuan APU grafik birimi bilgisayarda tanımlı değil. Ekte gördüğünüz gibi işlemci gayet normal vaziyette. Fakat grafik birimi olarak gerektiği gibi tanımlı değil (aygıt yöneticinde de durum aynı) ve zaten grafik performansı da alamıyorum. Ve anakartın güncel bios sürümü şuan yüklü. Özel bir sürümü veya versiyonunu nasıl yüklemek gerekiyor?

Adsız.png
fe.png

Merhaba dostlar,

Bugün
  • AMD Ryzen 5 2400G
  • ASUS Ex A-320m anakart
  • ...
Parçaları ile Vatan Bilgisayarda kasa topladım. Fakat şu an R5 2400G işlemcinin APU gücünü kullanamıyorum hiçbir oyunda. Sonra farkettim ki BIOS güncellemesi gibi yapılması gerekenler vardı. Vatan'ın bu güncellemeyi yaptığından emin değilim çünkü hiçbir oyunda performans alamıyorum ve şuan APU grafik birimi bilgisayarda tanımlı değil. Ekte gördüğünüz gibi işlemci gayet normal vaziyette. Fakat grafik birimi olarak gerektiği gibi tanımlı değil (aygıt yöneticinde de durum aynı) ve zaten grafik performansı da alamıyorum. Ve anakartın güncel bios sürümü şuan yüklü. Özel bir sürümü veya versiyonunu nasıl yüklemek gerekiyor?

Merhaba dostum
Merhaba dostlar,

Bugün
  • AMD Ryzen 5 2400G
  • ASUS Ex A-320m anakart
  • ...

Merhaba, dostum ben de dün ryzen 2200g li sistem topladım ekran kartı yok sistemin için de çok düzgün bir şekilde montajını gerçekleştirdim fakat bir sorun var ekran gelmiyor harici ekran kartı takıp denedim gelir diye oda gelmedi mause, klavye ışıkları yanmıyor ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olurmusun?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı