Ryzen 5 2400G Sistem ile RX 570 Uyumu

ballbazzar

Decapat
Merhaba arkadaşlar,
İşlemcim Ryzen 5 2400G, PSU'm Gamepower GP-500, anakartım Asus B350M-A

Bu sisteme Rx570 Nitro+ 4 GB olur mu? Eğer olursa bir sorum var. Alacağım ekran kartında biri 6 pin, diğeri 8 pin olmak üzere iki güç girişi var ve benim güç kaynağımda sadece 6+2 tek güç bağlantısı var ve iki girişi de bağlamam mümkün değil. Bu ekran kartını alırsam iki girişi de kullanmalı mıyım, yoksa 6 veya 8 pinden herhangi birini kullanmam yeterli olur mu? Performans değişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O PSU'yu hemen değiştir öncelikle. Darboğaz yapmaz kullanabilirsiniz.

Sistemi çöpe yollamadan önce PSU'yu kesinlikle değiştirmelisin.

PSU o kadar kötü mü cidden? Ünlü bir youtube kanalının tavsiyesi üzerine sistemi toplarken almıştım. Ayrıca soruma tam cevap alamadım PSU'da 6+2 lik güç bağlantısı var ama 8 pinlik güç bağlantısı yok. Bu pinlerin tamamını doldurmam gerekiyorsa ne yapmam gerekiyor 8pin güç bağlantısı ekleme şansım var mı? Dönüştürücüden bahsetmiyorum o zaman da 6pin iptal olur ve 6pinlik giriş boş kalır.

Ne kadar işe yarıyor bilgim yok fakat şu dönüştürüye bakabilirsin:

Ben de pek bilmiyorum eğer sağlıksız olacaksa tek 8 pin girişli pulse modelini tercih edeceğim. Ne dersiniz ?

Ben de pek bilmiyorum eğer sağlıksız olacaksa tek 8 pin girişli pulse modelini tercih edeceğim. Ne dersiniz ?
Nitro+ modelini alın. Overclock yapmadığınız sürece tek 8 pin bağlantısı yeterli olur. Ancak güç kaynağını değiştirmeniz iyi olur. Sıkıntı yaratabilecek bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…