Armağan Çokbekler
Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, keyifli vakitler dilerim.
Toplayacağımız bu sistem gerek işlemci yönünden, gerek ise ileride yükseltme yapılarak (ekran kartı) hem yayın hem oyun zevki açısından nasıl bir performans verir? Sizlerden görüşlerinizi bildirmenizi istiyorum.
Sistem Özellikleri:
Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle PUBG Mobile, PUBG, League Of Legends, CS:GO gibi oyunlarda hem yüksek FPS (tabii ki ileride bir ekran kartı yükseltmesine giderek RX580 8GB) alabilecek ve yayın yapılabilecek bir sistem tavsiyesi midir?
İyi çalışmalar dilerim.
Toplayacağımız bu sistem gerek işlemci yönünden, gerek ise ileride yükseltme yapılarak (ekran kartı) hem yayın hem oyun zevki açısından nasıl bir performans verir? Sizlerden görüşlerinizi bildirmenizi istiyorum.
Sistem Özellikleri:
- GIGABYTE 480GB UD Serisi SATA3.0 2.5" SSD (550MB Okuma/480MB Yazma )
- GIGABYTE B450M DS3H AMD B450 Ryzen 2 AM4 DDR4 3200MHz (OC) M.2 DVI HDMI ANAKART
- Cooler Master MasterBox Lite 5 600W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
- GSKILL 16GB (2X8GB) Flare X DDR4 3200Mhz CL16 AMD Ryzen Uyumlu Dual Kit Ram
- AMD Ryzen 5 2400G Soket AM4 3.6GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 11 GPU İşlem
Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle PUBG Mobile, PUBG, League Of Legends, CS:GO gibi oyunlarda hem yüksek FPS (tabii ki ileride bir ekran kartı yükseltmesine giderek RX580 8GB) alabilecek ve yayın yapılabilecek bir sistem tavsiyesi midir?
İyi çalışmalar dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: