ytsg1 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 549 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Merhaba sevgili sosyal üyeleri. İki gündür herhangi bir uygulama veya oyun açmak istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum. DDU ile ekran kartı sürücüsünü değiştirip tekrardan kurulum yaptım fakat işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. x370 Gaming Pro Carbon R5 2400G TR200 Toshiba SSD 16 GB Ram minidump.rar Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Merhaba sevgili sosyal üyeleri. İki gündür herhangi bir uygulama veya oyun açmak istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum. DDU ile ekran kartı sürücüsünü değiştirip tekrardan kurulum yaptım fakat işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. x370 Gaming Pro Carbon R5 2400G TR200 Toshiba SSD 16 GB Ram minidump.rar Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Çözüm KojiroHyuga04 15 Haziran 2022 Dosya Samsung ile ilişkili. TeamMFP olarak görünen dosya DgiVecp.sys. Ondan kaldırın demiştim ama bulamazsak da boşverin.
Dosya Samsung ile ilişkili. TeamMFP olarak görünen dosya DgiVecp.sys. Ondan kaldırın demiştim ama bulamazsak da boşverin.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.857 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 15 Haziran 2022 #2 Vanguard hataya sebep olmuş. Riot adam olacak da... Oyunu kaldırmak da fayda etmeyecektir çünkü Ring0 düzeyinde çalıştıklarından tek bir hatada direkt sistemi çökertir. TeamMFP yazılımını kaldırın. Artı 0 Eksi
Vanguard hataya sebep olmuş. Riot adam olacak da... Oyunu kaldırmak da fayda etmeyecektir çünkü Ring0 düzeyinde çalıştıklarından tek bir hatada direkt sistemi çökertir. TeamMFP yazılımını kaldırın.
KS KS ytsg1 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 549 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Vanguard hataya sebep olmuş. Riot adam olacak da... Oyunu kaldırmak da fayda etmeyecektir çünkü Ring0 düzeyinde çalıştıklarından tek bir hatada direkt sistemi çökertir. TeamMFP yazılımını kaldırın. Genişletmek için tıkla... Program kaldır kısmında bulamadım da. Nasıl sileceğim anlatabilir misiniz hocam? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Vanguard hataya sebep olmuş. Riot adam olacak da... Oyunu kaldırmak da fayda etmeyecektir çünkü Ring0 düzeyinde çalıştıklarından tek bir hatada direkt sistemi çökertir. TeamMFP yazılımını kaldırın. Genişletmek için tıkla... Program kaldır kısmında bulamadım da. Nasıl sileceğim anlatabilir misiniz hocam?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.857 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 15 Haziran 2022 #4 Dosya Samsung ile ilişkili. TeamMFP olarak görünen dosya DgiVecp.sys. Ondan kaldırın demiştim ama bulamazsak da boşverin. Artı 0 Eksi Çözüm
Dosya Samsung ile ilişkili. TeamMFP olarak görünen dosya DgiVecp.sys. Ondan kaldırın demiştim ama bulamazsak da boşverin.
KS KS ytsg1 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 549 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #5 Artık kullanmadığım bir Samsung yazıcımın sürücüsü sanırım. Silip deneyeyim hemen. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.857 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 15 Haziran 2022 #6 ytsg1 dedi: Artık kullanmadığım bir Samsung yazıcımın sürücüsü sanırım. Silip deneyeyim hemen. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen onunla bağlantılı hocam. Silerseniz kalıntısı görünmez, güzel olur. Artı 0 Eksi
ytsg1 dedi: Artık kullanmadığım bir Samsung yazıcımın sürücüsü sanırım. Silip deneyeyim hemen. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen onunla bağlantılı hocam. Silerseniz kalıntısı görünmez, güzel olur.
KS KS ytsg1 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 549 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #7 Oldu hocam sıkıntı kalmadı şuan. Çok sağ olun. İyi forumlar. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.857 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 15 Haziran 2022 #8 Sorun çözüldüyse konuyu çözüldü işaretleyin hocam. Vanguard'a müdahale etmemiz bir şeyi değiştirmeyecek, en azından neden olduğunu öğrendik. @ytsg1 Artı 0 Eksi
Sorun çözüldüyse konuyu çözüldü işaretleyin hocam. Vanguard'a müdahale etmemiz bir şeyi değiştirmeyecek, en azından neden olduğunu öğrendik. @ytsg1
KS KS ytsg1 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 549 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #9 KojiroHyuga04 dedi: Sorun çözüldüyse konuyu çözüldü işaretleyin hocam. Vanguard'a müdahale etmemiz bir şeyi değiştirmeyecek, en azından neden olduğunu öğrendik. @ytsg1 Genişletmek için tıkla... İşaretledim hocam. Sağ olun tekrardan. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Sorun çözüldüyse konuyu çözüldü işaretleyin hocam. Vanguard'a müdahale etmemiz bir şeyi değiştirmeyecek, en azından neden olduğunu öğrendik. @ytsg1 Genişletmek için tıkla... İşaretledim hocam. Sağ olun tekrardan.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.857 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 15 Haziran 2022 #10 Rica ederim ne demek. Bir sıkıntı olursa yine buradayım. Artı 0 Eksi