Ryzen 5 2400G ve RTX 2060 sistem toplama

007emin

Kilopat
Daha fazla  
Güç kaynağı konusunda kararsız kaldım hangisini alayım diye. Ayrıca değiştirmemi istediğiniz parça var mıdır? Sistem:
Güç kaynağı konusunda fiyat olarak en düşüğü alırsam sistemin fiyatı 6026 TL'ye denk geliyor. Bütçe olarak en fazla 6200'e kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı konusunda kararsız kaldım hangisini alayım diye. Ayrıca değiştirmemi istediğiniz parça var mıdır? Sistem:
Güç kaynağı konusunda fiyat olarak en düşüğü alırsam sistemin fiyatı 6026 TL'ye denk geliyor. Bütçe olarak en fazla 6200'e kadar çıkabilirim.
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun sistem, benim tavsiyem işlemci değiştirmeniz yönünde olacak. AMD tabanlı olacaksa en azından Ryzen 2600 alın derim. Beklerseniz 3.nesil Ryzen'ler gelecek (zamanı bilmiyorum). İntel isterseniz de İntel i5 9400F öneririm. Bu işlemci darboğaz yapabilir.

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun sistem, benim tavsiyem işlemci değiştirmeniz yönünde olacak. AMD tabanlı olacaksa en azından Ryzen 2600 alın derim. Beklerseniz 3.nesil Ryzen'ler gelecek (zamanı bilmiyorum). İntel isterseniz de İntel i5 9400F öneririm. Bu işlemci darboğaz yapabilir.
2600 tamamdır. Intel içinde çok uğraştım ancak uygun fiyata çekemedim, yani Intel i5 9400f olacaksa diğer parçalarla birlikte bi yaklaşık 7000 TL'ye geliyor(Ayrıca soğutma alınacak). Ayrıca kasa olarak şunu düşünmeye karar verdim Corsair Carbide Serisi SPEC-ALPHA Kırmızı - 554 TL Nasıl sizce ? Aynı performans ta daha uygun önerebileceğiniz kasa var mıdır?
Sakın almayın. Rtx 2060 ile minimum 2600 almanız gerek 1080p oynayacaksanız.
Daha almadım parçaları sadece kararlaştırıyorum, öneribileceğiniz bir parça varsa mutlu olurum.
Biraz daha bütçeniz olsaydı uygun fiyata intelin 0 gönderdiği i7 7700k işlemcimi satabilirdim size.
Malesef bütçe ortada, ben de intel almak istiyordum açıkçası, ancak intel bir sistem daha fazla bütçe istiyor

Son düzenleme:
Ayrıca kasa olarak şunu düşünmeye karar verdim Corsair Carbide Serisi SPEC-ALPHA Kırmızı - 554 TL Nasıl sizce ? Aynı performans ta daha uygun önerebileceğiniz kasa var mıdır?
Phanteks P350x modeline bir bakın derim. Stokları ve fiyatları hakkında şuan net bir bilgim yok ama 500TL den düşük olması lazım. Olmadı Phanteks diğer modelleri de oldukça kaliteli ve güzeldir. Kullandığım için onu önerebiliyorum yoksa Cooler Master'ın MB511 modeli de oldukça sevilen ve önerilen bir modeldir.

Phanteks P350x modeline bir bakın derim. Stokları ve fiyatları hakkında şuan net bir bilgim yok ama 500TL den düşük olması lazım. Olmadı Phanteks diğer modelleri de oldukça kaliteli ve güzeldir. Kullandığım için onu önerebiliyorum yoksa Cooler Master'ın MB511 modeli de oldukça sevilen ve önerilen bir modeldir.
Anladım. Cooler Master MB511 modeli de bayağı güzelmiş, artık bu kasalar arasından birine karar verip sistemi alırım. Önerileriniz için teşekkürler

Merhaba, AMD olacaksa en azından ryzen 5 2600’a geçmelisiniz

Yada

Kasa ve psu’dan biraz kısıp i5-9400F’ye geçebilirsiniz. Birkaç gün önce kendim bizzat geçtim gayet memnunum. Soğutmaya ihtiyacım olmadı daha.

Şimdiden hayırlısı olsun. İkiside iş görecektir.

Merhaba, AMD olacaksa en azından ryzen 5 2600’a geçmelisiniz

Yada

Kasa ve psu’dan biraz kısıp i5-9400F’ye geçebilirsiniz. Birkaç gün önce kendim bizzat geçtim gayet memnunum. Soğutmaya ihtiyacım olmadı daha.

Şimdiden hayırlısı olsun. İkiside iş görecektir.
Anladım, ancak amd ye geçtim, yine de öneri için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı