Ryzen 5 2400G'nin Tek Başına Kaldırabileceği Oyunlar

Ahmet Hancı

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar almayı düşünüyorum ve sistemin içinde Ryzen 5 2400G'de olacak fakat sistem toplarken aklıma şimdi ekran kartı almayıp sadece işlemci ile idare edip sonra yeni çıkacak ekran kartını alma fikri geldi. Ve pek de saçma olmayan bir fikirdi. Sadece 2400G alacaksam bu işlemci hangi oyunları kaldırır? Örneklerinizi bekliyorum. Genellikle rol yapma, savaş ve yarış oyunları oynuyorum. Düşük grafik ya da fark etmez oynatsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar almayı düşünüyorum ve sistemin içinde Ryzen 5 2400G'de olacak fakat sistem toplarken aklıma şimdi ekran kartı almayıp sadece işlemci ile idare edip sonra yeni çıkacak ekran kartını alma fikri geldi. Ve pek de saçma olmayan bir fikirdi. Sadece 2400G alacaksam bu işlemci hangi oyunları kaldırır? Örneklerinizi bekliyorum. Genellikle rol yapma, savaş ve yarış oyunları oynuyorum. Düşük grafik ya da fark etmez oynatsın yeter.
İnternete bak derim baya bi test şeyleri vardır

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı