Ryzen 5 2500U ve Vega 8'li Dell 3585 alınır mı?

Lenovoda SSD takmayı kendim yapabilirmiyim, aparat falan gereklimi, birde garanti dışı kalırmı ?
HDD ses sorunu varmı, çoğu kişi şikayetçiydi.
HD ekrandan memnun musunuz ?
HD ekran olması avantaj. Oyunlarda daha iyi FPS alırsınız. Mat ekranı var. Led aydınlatmalı ekranı da var. Dolby ses sayesinde müziklere sesleri patlamadan dinliyorum. HDD ses sorunu yok cızırtı falan duymadım. DVD aparatı alıp bir vidayla söküp DVD çıkarıp aldığının Cady takabilirsiniz. Yok garanti bozulmaz cihaza zarar vermediğin sürece sıkıntı olmuyor. Eskisi gibi garantiler uğraşmıyor kasayı açmaya cihaza zarar verme su dökme rahatlıkla kullan. Ben Acer'ı 10 kere söküp göndermişimdir.

Son düzenleme:
Şuana kadar hangi oyun, programları denedin. Fps bilgisi verebilir misin? Mühendislikte yeterli olur sanırım.
Vega8 dual channel ile Radeon540 arasında çok fark varmıdır?

Şuana kadar hangi oyun, programları denedin. Fps bilgisi verebilir misin? Mühendislikte yeterli olur sanırım.
Vega8 dual channel ile Radeon540 arasında çok fark varmıdır?
Biri GT 940MX de Vega 8 e diğeride MX150 yakın performansı var. 4K60FPS destekliyor HDMI UHD TV rahatlıkla yansıtabiliyorsunuz. Alırken RX 540 ve 128 bit olduğu yazıyordu. Sürücüyü kurunca Radeon 540 yazıyor. Yoğunluktan fazla oyun denemedim. CS:GO 60 ila 125 FPS alıyorsun yüksek ayarda. ETS2 yüksek ayarda 45-75 FPS alıyorsunuz. Zula 60FPS sabit yüksek ayarda oynuyorsun. Wincher 3 30-45 arası orta ayar da oynuyorsunuz. Ekranı FULL HD olmadığı için oyunlarda biraz daha yüksek FPS veriyor. İnternette Radeon 540 vs MX150 ekran kartların karşılaştırılması var ortalama FPS değerlerini gösteriyor.

Son düzenleme:
Outlet ürünleri bu ondan bu kadar ucuz. Yani önceden mağazalarda tanıtmak amaçlı kullanılmış cihazı satıyor. Teknorya satıcı söylemişti. Donanımhaber sitesinde de yazılmıştı bununla ilgili orada okumuştum.

1 hafta teşhir olarak kullanıldığı yazıyo ne kadar doğeu acaba.

1 hafta teşhir olarak kullanıldığı yazıyo ne kadar doğeu acaba.
Beyler sizce bu nasıl Axess karta 100TL chip veriyor 4179TL diyelim. Mühendislikte falan 4 5 sene idare eder diye düşünüyorum.

İşlemcileri ve ekran kartları daha güçlü birinde win10 var biri free takılıyor.

Lenovo teşhir ürünüymüş, Monster çok kaba duruyor ve markayı sevmiyorum, testlerde Ryzen 5 2500u i5 7300hq dan hızlı görünüyor. Aradada 500tl farkı düşününce uygun geldi bana, tek soru işareti Acer Servis kalitesi nasıldır.

1k TL ekleyebilirsen fullhd MX 150 al yok koyamam diyorsan 400 TL farkla radeon 540 lı modellerde var onları tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…