Lenovoda SSD takmayı kendim yapabilirmiyim, aparat falan gereklimi, birde garanti dışı kalırmı ?
HDD ses sorunu varmı, çoğu kişi şikayetçiydi.
HD ekrandan memnun musunuz ?
HD ekran olması avantaj. Oyunlarda daha iyi FPS alırsınız. Mat ekranı var. Led aydınlatmalı ekranı da var. Dolby ses sayesinde müziklere sesleri patlamadan dinliyorum. HDD ses sorunu yok cızırtı falan duymadım. DVD aparatı alıp bir vidayla söküp DVD çıkarıp aldığının Cady takabilirsiniz. Yok garanti bozulmaz cihaza zarar vermediğin sürece sıkıntı olmuyor. Eskisi gibi garantiler uğraşmıyor kasayı açmaya cihaza zarar verme su dökme rahatlıkla kullan. Ben Acer'ı 10 kere söküp göndermişimdir.
HD ekran olması avantaj. Oyunlarda daha iyi FPS alırsınız. Mat ekranı var. Led aydınlatmalı ekranı da var. Dolby ses sayesinde müziklere sesleri patlamadan dinliyorum. HDD ses sorunu yok cızırtı falan duymadım. DVD aparatı alıp bir vidayla söküp DVD çıkarıp aldığının Cady takabilirsiniz. Yok garanti bozulmaz cihaza zarar vermediğin sürece sıkıntı olmuyor. Eskisi gibi garantiler uğraşmıyor kasayı açmaya cihaza zarar verme su dökme rahatlıkla kullan. Ben Acer'ı 10 kere söküp göndermişimdir. Eki Görüntüle 378869
Şuana kadar hangi oyun, programları denedin. Fps bilgisi verebilir misin? Mühendislikte yeterli olur sanırım.
Vega8 dual channel ile Radeon540 arasında çok fark varmıdır?
Şuana kadar hangi oyun, programları denedin. Fps bilgisi verebilir misin? Mühendislikte yeterli olur sanırım.
Vega8 dual channel ile Radeon540 arasında çok fark varmıdır?
Biri GT 940MX de Vega 8 e diğeride MX150 yakın performansı var. 4K60FPS destekliyor HDMI UHD TV rahatlıkla yansıtabiliyorsunuz. Alırken RX 540 ve 128 bit olduğu yazıyordu. Sürücüyü kurunca Radeon 540 yazıyor. Yoğunluktan fazla oyun denemedim. CS:GO 60 ila 125 FPS alıyorsun yüksek ayarda. ETS2 yüksek ayarda 45-75 FPS alıyorsunuz. Zula 60FPS sabit yüksek ayarda oynuyorsun. Wincher 3 30-45 arası orta ayar da oynuyorsunuz. Ekranı FULL HD olmadığı için oyunlarda biraz daha yüksek FPS veriyor. İnternette Radeon 540 vs MX150 ekran kartların karşılaştırılması var ortalama FPS değerlerini gösteriyor.
Acer A515-51G-51RY Intel Core i5 8250U 4GB 1TB MX150 Windows 10 Home 15.6 FHD Taşınabilir BilgisayaR en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer acer dizüstü bilgisayar (laptop) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Acer A515-51G-51RY Intel Core i5 8250U 4GB 1TB MX150 Windows 10 Home 15.6 FHD Taşınabilir BilgisayaR en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer acer dizüstü bilgisayar (laptop) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Outlet ürünleri bu ondan bu kadar ucuz. Yani önceden mağazalarda tanıtmak amaçlı kullanılmış cihazı satıyor. Teknorya satıcı söylemişti. Donanımhaber sitesinde de yazılmıştı bununla ilgili orada okumuştum.
Acer Nitro NH.Q3REY.002 RyZen 5 2500U 8GB 1TB+128GB SSD 4GB AMD Radeon Pro 560X Linux 15.6 FHD en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer acer dizüstü bilgisayar (laptop) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
LENOVO NB Y520-15IKBN 80WK014UTX i5-7300HQ 8G 1TB 15.6 GTX1050 en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer lenovo dizüstü bilgisayar (laptop) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Monster Abra A5 V13.1.1 i5 8300H, 8GB, 250GB SSD, 4GB GTX 1050, FULL HD IPS en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer monster dizüstü bilgisayar (laptop) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
LENOVO NB Y520-15IKBN 80WK014UTX i5-7300HQ 8G 1TB 15.6 GTX1050 en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer lenovo dizüstü bilgisayar (laptop) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Monster Abra A5 V13.1.1 i5 8300H, 8GB, 250GB SSD, 4GB GTX 1050, FULL HD IPS en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer monster dizüstü bilgisayar (laptop) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Lenovo teşhir ürünüymüş, Monster çok kaba duruyor ve markayı sevmiyorum, testlerde Ryzen 5 2500u i5 7300hq dan hızlı görünüyor. Aradada 500tl farkı düşününce uygun geldi bana, tek soru işareti Acer Servis kalitesi nasıldır.