Ryzen 5 2500X ve GTX 1070 Ti sistem toplama

Anakart O.C. kapalı. b450 yongasetlilere bakınız.

Ram 8 kalacaksa 2x4 olmalı. Yoksa 1 tane daha olmalı.

PSU'nun verimlilik sertirifikası yok sanırım.

Anakart o fiyatta alabiliyorum ancak çok önemliyse sizin dediğiniz ürünü alabilirim,remler 2 adet olacak toplam 16 GB PSU sertifikası olmaması ne demek oluyor pek bilmiyorum.

Güç kaynağının her koşul altında %80 üzerinde verimlilik verebiliyorsa sertifika alabiliyor diye biliyorum. Ve bu verimliliğine göre de daha az elektirik çekmiş oluyor ve sarfiyat düşüyor haliyle daha az ısınıp daha sessiz çalışıyor . Tabi içinde kullanılan bileşenlere göre de bir çok değişkeni vardır. Birde bronze silver ve gold olması yine verimlilik artışının fazla olmasıyla alakalı.

Peki sizce ne kadar FPS kaybı yaşarım , darboğaz ihtimalini bende düşündüm ancak bütçem el vermiyor 2850 bütçem var ve güç kaynaklı kasa dahil yukarda parçaları almam gerekiyor .
FPS kaybını bilemem ama ekran kartınıza yazık olur. O kadar söyleyebilirim.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.6GHz, 8GB DDR4, 120GB SSD + 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu PC
Teknobiyotik sitesinde ekran kartsız oyuncu PC başlığı altında kasalar mevcut. Bu kasa için teknik bilgilere bakarsanız GTX 1070 TI ve RTX 2070 için önerildiğini görüceksiniz.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, 8GB DDR4, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu PC
Güç kaynağı yeterli ise bu da olabilir. Teknik bilgim yeterli değil. Kusura bakmayınız.

Son düzenleme:
FPS kaybını bilemem ama ekran kartınıza yazık olur. O kadar söyleyebilirim.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.6GHz, 8GB DDR4, 120GB SSD + 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu PC
Teknobiyotik sitesinde ekran kartsız oyuncu PC başlığı altında kasalar mevcut. Bu kasa için teknik bilgilere bakarsanız GTX 1070 TI ve RTX 2070 için önerildiğini görüceksiniz.
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, 8GB DDR4, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Sistemleri - Oyuncu PC
Güç kaynağı yeterli ise bu da olabilir. Teknik bilgim yeterli değil. Kusura bakmayınız.
Teşekkür ederim bakacağım .
Belirtilen tutarlar beni aşıyor maalesef

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı