Ryzen 5 2500X ve RX 580 performansı

Arkadaşlar yerden yere vurmuş, bu kadar kötü bir kart değil RX 580. Bence sistem iyi ama o fiyata (4299 TL) R5 2600 ve RX 590 bulunan sistem vardı, keşke onu alsaydın. Ne kadar önce idi hatırlamıyorum şimdi n'olmus bilemiyorum.
Arkadaşlar yerden yere vurmuş derken arkadaşlar yorumlarında sadece işlemci ve PSU tarafını beğenmemiş ekran kartına kimse bir şey demiyor. Dediğinz gibi o sistem çok iyiydi.

Diğer bilgisayarlara göre asıl fark sanırım ekran kartında kendi markasında en üst soğutma tasarımına sahip ekran kartı.
Aldıysanız hayırlı olsun. Umarım arıza çıkarmaz çünkü arıza iade gibi durumlarda kargoyu maalesef siz ödüyorsunuz en kötü yanı bu.
Arkadaşlar yerden yere vurmuş derken arkadaşlar yorumlarında sadece işlemci ve PSU tarafını beğenmemiş ekran kartına kimse bir şey demiyor. Dediğinz gibi o sistem çok iyiydi.
O sistemin linki varsa atabilirmisiniz?

O sistemin linki varsa atabilirmisiniz?
O sistem bitti sanırım ama
bu sistem de güzel.

O sistemin resmi buydu:
1548250035682.png

linki de bu:
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Ryzen 5 2600 ve rx 590 en kritik yerde ultrada 60 ortalama 80 90 fps alırsınız.(pubg)
Bende 6400 işlemci var rx 570 ve 8 gb ram aldım darboğaz olacağını bile bile ben bile ultra da oynayabilirim drop yerim o ayrı tabi.

Ryzen 5 2600 ve rx 590 en kritik yerde ultrada 60 ortalama 80 90 fps alırsınız.(pubg)
Bende 6400 işlemci var rx 570 ve 8 gb ram aldım darboğaz olacağını bile bile ben bile ultra da oynayabilirim drop yerim o ayrı tabi.
Bir önceki bilgisayarimda agario bile kasıyordu o yüzden ultrada 60fps benim için yeterde artar bile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı