Ryzen 5 2600 A320M BIOS Güncelleme Sorunu

afrousse

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mafya Koruması
Evet başlıkta da görüldüğü gibi Ryzen 5 2600 ile MSI A320M-PRO M2-V2 anakart aldım fakat BIOS güncellemesi gerekiyormuş, BIOS güncellemesi yapar mısınız diye sormadım. Laptopum var lakin PC'nin ekranına görüntü gelmediği için BIOS'u güncelleyemiyorum. Ben nasıl yapacağım bu işlemi elimde eski işlemci de yok? Ekran kartı almadığım için orada BIOS güncellemesi yapamazlardı sanırım, ekran kartını 2.el alacaktım sonradan elimde şu anlık eski bir ekran kartı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
2600 ün içinde dahili GPU var. Anakartı aldığınız yere gönderin güncellemeyi yapıp yollasınlar.

Aldığınız yere gönderip BIOS güncellemelerini isteyin.
Yarın erkenden arayıp soracağım yapamayız demezler umarım.
Yarın erkenden arayıp soracağım yapamayız demezler umarım.
Arkadaşlar anakart zaten Ryzen 2.Nesil işlemcilere uygun update yapılarak geliyormuş kutusunda da yazıyormuş ben kaçırmışım, yani anlayacağınız BIOS update’e gerek kalmadı. Lakin görüntü gelmiyordu, benim ekranım son çıkan Samsung monitörlerden olduğu için ATI 4650’yi tanımadı(HDMI girişi olarak) boot ederken, ben de mutfağımızdaki eski LG monitöre bağlayıp Windows’u kurdum kolaylıkla. Şimdi eksik gedik kalmadan bütün programlarını kurup tekrar Samsung’a takmayı deneyeceğim. Uygun bir vakitte de ekran kartı almayı düşünüyorum, mesajlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…