Monitör için kaç lira bütçe ayırdın? Pek bilgim yok aslında monitörlerle ilgili o yüzden bence yeni konu aç. Daha iyi bilen arkadaşlar sana yardımcı olurlar yeni konuda.
600 tl en fazla bunu bulabildim çok da beğendim bunu
HDMI olarak kullanacağım için birtek bu vardı 5ms fazla ama yapacak birşey yok o yüzden kabul ettim bunu alacağım @FearlyGhost
Evet samsung olan monitörün bir değişiyi diğer pc de mevcut hiç göz ağırtmıyor ondan oldukça memnunum
BenQ da oldukça güzel vatan harici bi yerden alma şansım olursa hepsiburada.com dan alabilirim oldukça güvenip ininal kartla bolca ürün aldığım yerdir.
Vatan genel olarak pahalı evet, ama indirim yaptığı zaman iyi fiyatlar olabiliyor. Dün gece indirimi ile birlikte Ryzen 5 2600 1219 TL idi. Daha ucuzunu görmedim ben, KDV indirimi veya Black Friday beklersen çok da pahalıya gelmez diye düşünüyorum.
Vatan genel olarak pahalı evet, ama indirim yaptığı zaman iyi fiyatlar olabiliyor. Dün gece indirimi ile birlikte Ryzen 5 2600 1219 TL idi. Daha ucuzunu görmedim ben, KDV indirimi veya Black Friday beklersen çok da pahalıya gelmez diye düşünüyorum.
Vatan Bilgisayar'ın İstanbul Canpark AVM şubesi ile görüştüm, Black Friday indiriminin o gün olabileceğini söylediler bana bilginiz olsun, şimdiden parça falan almak istiyorsan şu parçayı kesinlikle al hem indirime girmiş Ryzen sistemin temelini atmış olursun.