Ryzen 5 2600 Ekran Kartsız Sistem Toplama

600 tl en fazla bunu bulabildim çok da beğendim bunu
Screenshot_20181108-131000.png

HDMI olarak kullanacağım için birtek bu vardı 5ms fazla ama yapacak birşey yok o yüzden kabul ettim bunu alacağım @FearlyGhost

Son düzenleme:
Evet samsung olan monitörün bir değişiyi diğer pc de mevcut hiç göz ağırtmıyor ondan oldukça memnunum

BenQ da oldukça güzel vatan harici bi yerden alma şansım olursa hepsiburada.com dan alabilirim oldukça güvenip ininal kartla bolca ürün aldığım yerdir.

Vatan genel olarak pahalı evet, ama indirim yaptığı zaman iyi fiyatlar olabiliyor. Dün gece indirimi ile birlikte Ryzen 5 2600 1219 TL idi. Daha ucuzunu görmedim ben, KDV indirimi veya Black Friday beklersen çok da pahalıya gelmez diye düşünüyorum.

Vatan genel olarak pahalı evet, ama indirim yaptığı zaman iyi fiyatlar olabiliyor. Dün gece indirimi ile birlikte Ryzen 5 2600 1219 TL idi. Daha ucuzunu görmedim ben, KDV indirimi veya Black Friday beklersen çok da pahalıya gelmez diye düşünüyorum.

İtopya bir ara (Ryzen 2600) 920 TL gibi bir fiyata satmıştı ne zamandı tam hatırlamıyorum.

Vatan Bilgisayar'ın İstanbul Canpark AVM şubesi ile görüştüm, Black Friday indiriminin o gün olabileceğini söylediler bana bilginiz olsun, şimdiden parça falan almak istiyorsan şu parçayı kesinlikle al hem indirime girmiş Ryzen sistemin temelini atmış olursun.

Asus Tuf B450-Plus Gaming Anakart - Vatan Bilgisayar

Bu anakartı sana en yakın Vatan Bilgisayar şubesinden git al, hatta olmazsa yaşadığın şehiri söylersen daha iyi yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı