DSR açıp denedim fakat sonuç aynı oldu. Oyuna ilk girişte CPU kullanımı %99 ları görüyor bu yüzden takılmalarla başlıyorum 7 8 saniye sonra performans yerine oturuyor gayet akıcı bir hal alıyor.
DSR açıp denedim fakat sonuç aynı oldu. Oyuna ilk girişte CPU kullanımı %99 ları görüyor bu yüzden takılmalarla başlıyorum 7 8 saniye sonra performans yerine oturuyor gayet akıcı bir hal alıyor.
2600 GTX 1080'i bile rahat rahat besler. Günü kurtarcak değil 1 asırı kurtaracak düzeyde. 1080P de darboğaz yaşamanız imkansiz diyebilirim.
Bahsettiğiniz kart 2070 falan değil 1660Ti.
Olayın saçmalığı da burada başlıyor zaten R5 2600 ve GTX 1660 TI en uyumlu ikili bakıldığı zaman performansın 5 6 saniyelik takılmalar sonunda yerine oturmasına anlam veremiyorum. Recep abi bir baksan ne güzel olur @Recep Baltaş
Bana kalırsa da imkansız. Zaten darboğaz söz konusu olsa bunu her saniye tekrarlaması lazım. Fakat darboğaz varmış gibi takılmalarla başlıyorum sonradan performans yerine oturuyor. DX12 de çalıştırıyormuşum gibi düşünün. Oyundayken baktım CPU kullanımına baktım her şey olması gerektiği gibi. Az önce adwcleaner ile tarattım temiz gözüküyor.
Sorun olduğunda SS alabildim sonunda. CPU kullanımı yüzde 99 çıkıyor başlangıçta GPU da dibe vuruyor ve 20 FPS ile oyuna başlıyorum.
Belirttiğiniz CPU ve GPU'nun (GPU %10 gibi ciddi seviyede overclock'lu bile olsa) darboğaz oluşturması zor. Zaten eğer darboğaz olsaydı sadece başlangıçta değil tüm oyun boyunca problem yaşardınız. Oyunun başlangıcındaki takılmalar, eğer oyun dosyaları HDD üzerinde ise yeterince hızlı yüklenemediği için olabilir. Onun haricinde Windows kaynaklı da olabilir (örneğin Windows, oyuna girdiğinde, performansı arttırmak için bazı servisleri vb. kapatmakla uğraşıyor olabilir, bu da birkaç saniyelik takılmalara neden olabilir). Oyunun genelinde problem yoksa çok da kafaya takmanıza gerek yok.