Ryzen 5 2600 GTX 1660S Cyberpunk 2077 oynatır mı?

Oyunun PS4 ve Xbox One için geleceğini düşünürsek orta-yüksek ayarlarda 1080p 60 FPS vereceğini düşünüyorum rahatça Ultra için RTX devreye gireceği için orada bir şey diyemem. Ama genel olarak bu adamlar optimizasyondan iyi anlıyorlar onuda göz önüne almak lazım.

İnsanlar sistem gereksinimlerini çok abartıyor. Bu ekran kartı RDR2'de bazı görselliğe gereksiz ayarları kısıp geri kalanını ultra ayarlara alınca 60 FPS verebilen bir kart. Cyberpunk 2077'nin optimizasyonu rezalet olmassa (ki asla olmayacağını düşünüyorum. Adamlar oyunu geliştirmeye 8 yıl harcadıktan sonra bu işin peşini bırakmazlar en kötü güncelleme ile düzeltirler.) high/ultra ayarlarda yine gereksiz ayarları kısarak 45/50 FPS vereceğini düşünüyorum.

Öncelikle RAM'i çift kanal yapmanız lazım. Oyun konusunda ise çok öncesinde de yazdık: Hiçbir oyun firması oyunlarını çok güçlü kartlar üzerinden optimize etmez, etmek istemez. Yoksa bu oyunları kimse oynayamaz. Bu sistem özellikleri ile yüksek ayarlarda akıcı bir deneyim yaşanacaktır. İşin RTX boyutu ise yine On/Off mantığına göre işleyecektir. Ultra ayarlar denince akla RTX şart gibi bir şey gelmesin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı