Ryzen 5 2600 Hackintosh vs. Mac

phanmetal

Picopat
Kardeşler bu Hackintosh, normal Mac'ten güçlü olur mu?

Örneğin;
Ryzen 5 2600,
RX 580,
16 GB 3000 MHz RAM bir sistemde,

M1, i7-9750H işlemcili MacBook'lardan performanslı olur mu?

MacOS X laptoplara kurulursa daha tatlı oluyor. Dualboot yaparsanız clover ile ilk başta işkence çekebilirsiniz. Ben özellikle desteklenmeyen FX serisi için 3 gün uğraştım ama yapabildim. Sizin bahsettiğiniz bilgisayarlara tek seferde kurulur merak etmeyin. Günlük kullanımda ve render işlerinde macOS bayağı bir Windows'dan hızlı. Özellikle macOS'u 1 gün kullandıkdan sonra Windows 10'un görüntüsü çok kuru ve boş geldi.

MacOS X laptoplara kurulursa daha tatlı oluyor. Dualboot yaparsanız clover ile ilk başta işkence çekebilirsiniz. Ben özellikle desteklenmeyen FX serisi için 3 gün uğraştım ama yapabildim. Sizin bahsettiğiniz bilgisayarlara tek seferde kurulur merak etmeyin. Günlük kullanımda ve render işlerinde macOS bayağı bir Windows'dan hızlı. Özellikle macOS'u 1 gün kullandıkdan sonra Windows 10'un görüntüsü çok kuru ve boş geldi.
Ben de internet üzerinden bir video izledim. Hackintosh'un bayağı iyi olduğunu gösteren değerler vardı.
Sizlere sorayım dedim.

Ryzen 7 3700u gibi işlemcilere Mac desteği gelme gibi bir ihtimal var mı?
Eğer destek yoksa, elementaryOS'u öneririm;

2021-06-01 02-31-13 ekran görüntüsü.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı