Benim 2600X'in overclocklu hali bile, bu işlemciden serin çalışıyori5 9400F
Benim 2600X'in overclocklu hali bile, bu işlemciden serin çalışıyori5 9400F
Bu yüzden almayın aldırmayın amd pişmanlıktır
Bu yüzden almayın aldırmayın amd pişmanlıktır. Üç kuruş fazla verseydin i59400f alsaydın keşke
Kusura bakmayın yazamadım.Herkesi tek tek cevaplayayım
Alıp kullandığım bir sistemle ilgili "stok fan işini görecektir ekstra fan saçma olur" gerçekten durumu iyice anlamış birinin yorumu değil sanırım çünkü ben kullanıyorum bu sistemi zaten neyin yetip yetmeyeceğini biliyorum konu da da yazdığım gibi stok yetiyor zaten ama ben oc düşündüğüm için böyle bir ihtiyacım oluştu bu benim kendi tercihim.
Sıcaklık seviyelerim gayet iyi durumda amd aldığım için çok memnunum gelipte buraya amd almayın aldırmayın yazmak gerçekten çocukça bir tavır intelden para almadıysanız forumlarda onu övmek için olgunlaşmanızı tavsiye ediyorum size.
Stok durumda 60 65 derecelerde seyrediyor metro exodus gibi bir oyunda işlemcimde ekran kartımda.
MSI ürünlerini çok seviyorum sistemden anladığınız gibi biraz araştırdım MSI CORE FROZR L gibi bir soğutucu buldum ve bunu almaya karar verdim ama tam bilmiyorum bu soğutucu anakartımda ram slotumu kapatır mı ( 2 slot var kesinlikle kapatmaması gerekiyor ) ve kasama uyar mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Kusura bakmayın yazamadım.Herkesi tek tek cevaplayayım
Alıp kullandığım bir sistemle ilgili "stok fan işini görecektir ekstra fan saçma olur" gerçekten durumu iyice anlamış birinin yorumu değil sanırım çünkü ben kullanıyorum bu sistemi zaten neyin yetip yetmeyeceğini biliyorum konu da da yazdığım gibi stok yetiyor zaten ama ben oc düşündüğüm için böyle bir ihtiyacım oluştu bu benim kendi tercihim.
Sıcaklık seviyelerim gayet iyi durumda amd aldığım için çok memnunum gelipte buraya amd almayın aldırmayın yazmak gerçekten çocukça bir tavır intelden para almadıysanız forumlarda onu övmek için olgunlaşmanızı tavsiye ediyorum size.
Stok durumda 60 65 derecelerde seyrediyor metro exodus gibi bir oyunda işlemcimde ekran kartımda.
MSI ürünlerini çok seviyorum sistemden anladığınız gibi biraz araştırdım MSI CORE FROZR L gibi bir soğutucu buldum ve bunu almaya karar verdim ama tam bilmiyorum bu soğutucu anakartımda ram slotumu kapatır mı ( 2 slot var kesinlikle kapatmaması gerekiyor ) ve kasama uyar mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
önerimi dikkate almanı öneririm stok son 1 . o fiyata fan lı alacağına sıvı al. ısı değerlerini görünce dua edeceksin.
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bende aldığım zaman 2. bir fan alıp birlikte monte ederek kullanmayı düşünüyordum ama aklımdaki soru anakarta taktığımda ram slotumu engeller mi acaba çünkü 4 değil 2 slot var zaten kesinlikle engellememesi gerekiyor yani m450-a pro amx anakartımMSI CORE FROZR L bu soğutucununda youtubede performans videoları var marka ve kalite olarak tercih edilebilir. Benim tavsiyem çift fanlı soğutucu olmasına dikkat edin. Çift fan olunca daha yavaş dönen fan, daha sessiz fan olarak sonuca ulaşırsınız.
6 bakır borulu soğutucu bloğuna Akasa viper 14cm'lik fan'ı takıp stres testine soktum.
Yine aynı şekilde karşısına 1350 rpm'lik led'li fan'ıda takip çift fan ile stres testine soktum.
Oyun sıcaklık testide yaptım. Güçlü, kaliteli, rpm devri yüksek tek fan iş görüyor ama çift fan olunca bir başka oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.