Ryzen 5 2600 için sıvı soğutma mı hava soğutma mı?

Makaleler
16
Yer
Antalya
Amacım; yazın 75-80'e çıkan derecelerden ve işlemci fanının sesinden kurtulmak. Sizce 40 €'ya sıvı soğutma mı alayım?

Yoksa o kadar para vermeye gerek yok deyip 200-250 liraya bir kule tip hava soğutma mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım; yazın 75-80'e çıkan derecelerden ve işlemci fanının sesinden kurtulmak. Sizce 40 €'ya sıvı soğutma mı alayım?

Yoksa o kadar para vermeye gerek yok deyip 200-250 liraya bir kule tip hava soğutma mı alayım?

Bence undervoltaj yapmalısın ilk önce.

Bende Ryzen 5 3600 var stok halde 3600 MHz çalışıyor 1.35 voltaja kadar çıkıyor güç çekimi fakat ben 4200 MHz'e sabitledim Max 1.1 voltaja kadar izin verdim ve yaklaşık 12 derece fark etti araştırınız ve Cinebench test sonuçları ve sıcaklığa göre en iyi voltaj değerini bulun iyi günler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı