Ryzen 5 2600, RTX 2070'e darboğaz yapar mı?

Kafaya takacagin bir darbogaz olmaz, eger ramini guncellersen rahat rahat uzun yillar kullanirsin

Çok kafaya takmayın bu darboğaz işini, 2600 o kadar da yabana atılacak bir işlemci değil. Güzel bir sisteminiz var keyifle kullanmaya bakın derim. İleride de 2K bir monitöre geçtiğinizde daha tatlı olur.

Kafaya takacagin bir darbogaz olmaz, eger ramini guncellersen rahat rahat uzun yillar kullanirsin
Çok kafaya takmayın bu darboğaz işini, 2600 o kadar da yabana atılacak bir işlemci değil. Güzel bir sisteminiz var keyifle kullanmaya bakın derim. İleride de 2K bir monitöre geçtiğinizde daha tatlı olur.
Umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim. İnternette ki videolarda ara ara RTX 2070 kullanımının 60-70, işlemcinin 75 80 olduğunu gördüm bu darboğaz sayılır mı? FPS'i çok sınırlar mı sizce? Şimdiye kadar ki araştırmamda işlemcinin %100, kartın %30-40-50 kullanıldığını görmedim. Abartı bir darboğaz yok galiba ama emin değilim.

Aslinda darbogaz sayilmaz, cunku islemcide tam kapasite calismiyor, darbogaz islemcinin tam kapasite calisip ekran kartina yetmemesi durumudur. Verdiginiz ornekte bu durum yok

Islemci yizde 80 lerde ekran karti yuzde 70lerde ise bu durum genellikle oyunun optimizasyonundan kaynaklidir, pubg de sikca gorururuz

2600, 2080'i bile besler. Kafaya takmayın. Intel değil bu, 5000 liraya ekran kartı alıp yanına 2000 liralık işlemci almana gerek kalmıyor.

2600, 2080'i bile besler. Kafaya takmayın. Intel değil bu, 5000 liraya ekran kartı alıp yanına 2000 liralık işlemci almana gerek kalmıyor.
Bilgisayarla yakın zamana kadar ilgilenmiyordum o yüzden fazla bir bilgim yok maalesef. Birde her forumda her kafadan farklı bir ses çıkınca ister istemez insan tedirgin oluyor. Umarım bir sıkıntı yaşamam. Çok teşekkür ederim
Arkadaşlar son olarak acaba ASUS PRİME B450M-K Anakart için ROG STRIX RTX 2070 herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…