Ryzen 5 2600 RX 590 Nitro+ sistem toplama

hocam aslında sizin yazdıklarınızdan başka kayda değer bir şey yapmadım windows güç modunu değiştirdim performansa getirdim.

garantiye yollamadan çözmek istiyorum sorunu. yok mudur başka çarem? :/

hayır hocam hiçbir şey gelmiyor ki. derdini söylese zaten bakacam çaresine de bir anda gücü kesiyor. acaba psu yük altına girince çok ısınıyor ve gücü kesiyor olabilir mi? psu sıcaklığını nasıl anlayabilirim veya anlarsam kaç derece aralığında olmalı acaba?

CS: GO oynarken gidiyor dediğin için ihtimal vermiyorum.

Windows 10 hızlı başlatma seçeneğini kapatmayı dene birde.

Hangi sürücüyü kullanıyorsun onuda yazar mısın?

sadece csgo'da değil ki testi yaparken de gidiyor 2. dakikada civarlarında.

İşte CS: GO ekran kartını hiç zorlamayan bi' oyun olduğu halde sistemde sıkıntı çıkması güç kaynağı ile alakalı bi' sorun olma ihtimalini düşürüyor.

anladım hocam doğru diyorsunuz fakat bir şey diyeceğim, çalışmalı mı çalışmamalı mı bilmiyorum ama psu'nun kasanın altına doğru bakan bir fanı var ve o fan ne test esnasında ne de oyunlarda çalışmıyor. o fan çalışmalı mı soğutmak için?

Keşke onu en başta söyleseydin hocam o fanın senin güç kaynağında çalışması lazım tabikide.

Bazı güç kaynakları Semi-passive Operation'a sahip oluyor. Bu güç kaynağının düşük yüklerde çalışmamasını sağlıyor ve maksimum sessizlik sağlıyor ama bence gereksiz bi' özellik.

Senin güç kaynağında böyle bi' özellik olmadığı için çalışma lazım.

hocam, güç kaynağını azcık kurcalayayım dediğim an fark ettim zaten fanın çalışmadığını ve hemen yazdım buraya. ardindan çıkartıp bakayım dedim ve avelliğime verin artık fana küçük bir plastik parçası sıkışmış bu psunun kasayı çizmemesi için küçük minik bir kauçuk parça. onu çıkardım hemen evreka diyerek
şu an testin 15. dakikası ve hiçbir sıkıntı yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…