Ryzen 5 2600 - RX 590 PSU Tavsiye

Çok teşekkürler. Açıkçası FSP konusunda ikna oldum yaptığım bazı araştırmalarda üst seviye PSU ları FSP nin markalara ürettiğini öğrendim. Fakat şimdi aklımda bambaşka bir sorun oluştu. Sizi de fazlasıyla sıktım kusuruma bakmayın 80+Bronze ve 80+Gold arasında verimlilik farkı nedir ve bana fatura dan başka ne fayda sağlar ? Bunuda çözdüğüm zaman hemen sipariş vericem bu PSU yu :D
80 plus gold vs bronze veya silver yazarsan pek konu vardır sosyalde Google'dan bulabilirsin😂😂

bu fiyata kaçmazzzz

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    96,9 KB · Görüntüleme: 62
Tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı ? Başta gamepower almayı düşünüyordum fiyat nedeniyle ama sonradan aldığım parçalara bakıp bu kadar üst kalitede tutup PSU yu güvensiz bir markadan almak istedim gerçi 80+ Bronz sertifikası var ama yinede güven vermiyor pek. Bana 400tl fiyatı aşmayan bir PSU lazım. Coolermaster masterwatt 600w modeline baktım 80+ sertifikalı fakat forumda oyunlar için uygun değil yazılmış.
600W RX 590 gibi bir kart için yeterli bir seviyede. Zaten 12 Nanometre ile üretildiği için güç tüketiminin önüne geçilmeye çalışıldığı buradan görülebiliyor. Yukarıda Arkadaş Aerocool'un 650W'lık bir modelini atmış. İleriye dönük bir sistem olabileceğinden 650 almanız güzel olur.

600W RX 590 gibi bir kart için yeterli bir seviyede. Zaten 12 Nanometre ile üretildiği için güç tüketiminin önüne geçilmeye çalışıldığı buradan görülebiliyor. Yukarıda Arkadaş Aerocool'un 650W'lık bir modelini atmış. İleriye dönük bir sistem olabileceğinden 650 almanız güzel olur.
Bende o yüzden 650 düşünüyorum ama her kafadan ayrı ses çıkıyor FSP bir süre sonra çok fazla ses yapmaya başlıyormuş keza aerocool da aynı derecede ses yapıyormuş ben gamepower 650w modeline çok isindim 12v çıkışından tüm gücünü verebiliyor. Güvenlik sertifikaları ve 80+ sertifikalı olması da güven veriyor açıkçası şu anda ve fiyat olarak alabilecegimin en iyisi gibi duruyor. 14cm fanı sayesinde sessiz de çalışacaktır yük altında. Bunun yanında gamepower dan iki ürün kullanma şansım oldu biri mekanik klavye diğeri ise 7.1 kulaklık bence kalite olarak çok düşük değildi fiyatına göre bir üründü o yüzden bu markaya önyargılı yaklaşılıyor forumlarda. Tabiki no name ürünleri olan bir firma bunu kabul ediyorum ama belli bir müşteri potansiyeli var onları hiçe sayacağını sanmıyorum firmanın.

Bende o yüzden 650 düşünüyorum ama her kafadan ayrı ses çıkıyor FSP bir süre sonra çok fazla ses yapmaya başlıyormuş keza aerocool da aynı derecede ses yapıyormuş ben gamepower 650w modeline çok isindim 12v çıkışından tüm gücünü verebiliyor. Güvenlik sertifikaları ve 80+ sertifikalı olması da güven veriyor açıkçası şu anda ve fiyat olarak alabilecegimin en iyisi gibi duruyor. 14cm fanı sayesinde sessiz de çalışacaktır yük altında. Bunun yanında gamepower dan iki ürün kullanma şansım oldu biri mekanik klavye diğeri ise 7.1 kulaklık bence kalite olarak çok düşük değildi fiyatına göre bir üründü o yüzden bu markaya önyargılı yaklaşılıyor forumlarda. Tabiki no name ürünleri olan bir firma bunu kabul ediyorum ama belli bir müşteri potansiyeli var onları hiçe sayacağını sanmıyorum firmanın.
Evet mantıklı. 2 gün önce Bane model mouse'unu almıştım bende. Firma tam anlamı ile F/P canlısı. Fiyatlarına göre güzel ve kaliteli cihazlar üretiyor.

psu sistem toplarken en uygun fiyatlı bileşen görünsede sistemin en önemli parçasıdır boş yere heyecan aramayın atın yerine eşşek bağlanmaz corsair, thermaltake, fsp, high power dururken abudik gubidik işlere kalkışmam 2010 da aldım 2017 ye kadar fsp 500watt kullandım şimdi yine kullanıyorum ne ses ne ısınma 0 sıkıntı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı