Ryzen 5 2600 + RX 590 vs i5 9400F + GTX 1660 Ti

GTX 1660 Ti, RX 590'dan daha iyi bir kart. Ayrıca i5 9400F de oyun performansı olarak iyi. Yani iyi bir ikili. Tercih edebilirsiniz.

GTX 1660 Ti, RX 590'dan daha iyi bir kart. Ayrıca i5 9400F de oyun performansı olarak iyi. Yani iyi bir ikili. Tercih edebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler.1. resimdeki sistemde sıkıntılı olan bir bileşen yoksa yakın zamanda bu sistemi toplayacam.

Katılmaktayım.

Hocam Vatan'dan almak zorunlu mu?

Vatan pc den almak zorunda değilsen sana istanbul icerisinde yardımcı olabilirim daha uygun ve güzel bir sistem toparlayabilirsin .

Güvenilir internet sitelerinden alabilirsin önce nasıl bir sistem toparlamak istiyorsun onu belirlemen lazım .

Bana göre Ryzen islemci intele göre f/p ama başkalarına yanlış gelebiliyor. Sen aklındaki net fiyatı belirtirsen Kasa için sana tavsiyede bulunabiliriz .

Bütçe 7 bin ama bunun içinde monitor klavye mouse kulaklı da dahil internet sistelerine güveniyorum ama kargo şirketlerine aynı şekilde güvenmiyorum.Alacağım sistemde Pubg ve fm 20 tarzı oyunlar oynayacağım.Render için kullanmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…