Ryzen 5 2600 Sıcaklık Değerleri

Zelaroth

Kilopat
İşlemci yük altında iken 70-72 dereceler arasında gidip geliyor, sizce bu değerler normal mi acaba? Kendi stok işlemci soğutucusu ile beraber kullanıyorum ve fan eğrisi ayarlarım ise 35 derecede %60 hız, 45 derecede %70, 55 derecede %85 ve 60 derece ve üzerinde ise %100 hızda çalışmaya ayarlanmış vaziyette.

Son düzenleme:
Kasayı yeni topluyorum esasında daha alacağım şeyler var, arta para kalırsa neden olmasın, fakat yine de bir çok test videosu izledim stok soğutucu ile ve aynı işlemciyle yapılan ordaki değerler çok daha aşağıdaydı yani kasamda fena değil ama anlam veremedim bu sıcaklık değeri farklarına..
Anakart markanız nedir?

O testleri de bu sıcaklarda mı yapmışlar :)

Havaların ısınması bayağı etkiliyor ısıları. Stok fan kullanıyorsanız daha da çok fark ediliyor.

Kasanızın hava akışı ne durumda?
Kasa içinde 2 önde, 2 üstte ve 1 tanede arkada fanlar mevcut
Bende de ryzen 5 2600 işlemcili sistem topladım ve 1 ay o sıcaklık değerlerini gördükten sonra sıvı soğutma yapmaya karar verdim. Yoksa takıntılı hale getiriyor insanı. Şuanda memnunum.Soğutucu: corsair h115i pro
Haklısınız ve insanı tedirgin ediyor bu sıcaklık değerleri gerçekten de..
Anakart markanız nedir?
B450 A-Pro

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı