Sistemdeki problemi de kısaca anlatayım. Sistemi ilk kurduğum zaman eski bilgisayarımdan çıkardığım hard diskimi bağladım ve sistemi başlattım, ilk önce ekran kartımın driverini güncellemeye çalıştım hata verdi. Eski ekran kartı driverini silip tekrar yükledim açıldı ancak PC çok yavaş çalışıyordu. Klasörleri 5-6 saniyede açıyor, Chrome 10 saniye sürüyordu. Problemi eski bilgisayardan çıkardığım hard diske bağladım ve format attım ve Windows 10 kurdum. Problem devam ediyor, bütün güncellemeleri yaptım ama bilgisayar hala milattan önce kalma gibi çalışıyor masaüstünde.
Sistem diski olarak eski HDD kullanmak mantıklı değil. Hatta HDD kullanmak mantıklı değil.
SSD'ye geçmenizi öneriyorum. HDD'yi oyun ve yedek diski olarak kullanırsınız.
Sistem diski olarak eski HDD kullanmak mantıklı değil. Hatta HDD kullanmak mantıklı değil.
SSD'ye geçmenizi öneriyorum. HDD'yi oyun ve yedek diski olarak kullanırsınız.
HDD hız sınırlarıyıcı basamağınız oluyor SSD alarsanız baya memnun olursunuz. Eğer bütçeniz varsa yanına ufak bir de HDD alırsanız boyut alanında da yardımcı olur.
650TL Bütçem var ancak; çok mantıklı harcama yapmak istiyorum. Örnek; NVMe 970 Evo alıp sistemi ona kursam, şuanki HDD ile oyunları rahat oynayabilirmiyim, sonuçta HDD'den sistem yükünü kaldırmış olacağım.