Ryzen 5 2600 Sistem Geldi ve Kurduk!

DarkJoueur

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 12 güne yakındır bir sistem toplamıştık, şuan elime ulaştı ve bir kaç fotoğrafla birlikte sizinle paylaşmak istedim.

Sistemin asıl konusu : Ryzen 2600 - MSI RX580 Armor

1.jpg
2.jpg

Sistem resimde göründüğü gibi fakat bir kaç sorum olacak ekran kartı sanki yamuk duruyor ve kafama takıldı sebebi nedir ?

4.jpg

Birde sisteme windows10 yüklü geldi ben bunu nasıl etkinleştireceğim yüklemem gereken driverlar var mı ?
Kurmam gereken ek programlar neler?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yorumlarınızı bekliyorum

Bu ayarları ya da daha farklı ayarlar nelerdir ?
a.png b.png c.png d.png e.png f.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın bir alt pci yuvalarına kayıyor mu? Çok ilginç bir durum yukarıdan falan foroğraf çekebilirmisiniz.Baya yamuk duruyor ama yamuk takmış olmanız gibi bir ihtimal olamaz.:kararsız:

Kasanın bir alt pci yuvalarına kayıyor mu? Çok ilginç bir durum yukarıdan falan foroğraf çekebilirmisiniz.Baya yamuk duruyor ama yamuk takmış olmanız gibi bir ihtimal olamaz.:kararsız:
Yamuk zaten. Ağır kart kablo ile birlikte kendini aşağıya çekiyor. Yeni nesil yamuk durmayan ekran kartı yoktur.

Konuya giriş yapmadan önce şunlara değinelim: PSU'nuzdan memnun musunuz? Ekran Kartınız ısınıyor mu?

Konuya dönersek: Ekran Kartının yamuk durma sebebi normal, Ekran Kartı Anakart'a ağır geliyor. Ekran kartı destekleyici alarak hafifletebilirsiniz. Ancak eğer slotu sıkı bağladıysanız, çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kurman gereken program: Açıkcası otomatik olarak Windows'un Driverları kurması lazım. Eğer oyunu orjinal alırsanız zaten kendisi kuracaktır.

Win 10 Etkinleştirme: Şöyle bir videosu bulunmakta:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun diyelim. Bende belki 2019 Mart gibi sistem almayı düşünüyorum. İçimden bir his daha değil diyor ama hadi bakalım o zaman gelince düşünürüz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    25,2 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı