Ryzen 5 2600 Sistem Geldi ve Kurduk!

DarkJoueur

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 12 güne yakındır bir sistem toplamıştık, şuan elime ulaştı ve bir kaç fotoğrafla birlikte sizinle paylaşmak istedim.

Sistemin asıl konusu : Ryzen 2600 - MSI RX580 Armor

1.jpg
2.jpg

Sistem resimde göründüğü gibi fakat bir kaç sorum olacak ekran kartı sanki yamuk duruyor ve kafama takıldı sebebi nedir ?

4.jpg

Birde sisteme windows10 yüklü geldi ben bunu nasıl etkinleştireceğim yüklemem gereken driverlar var mı ?
Kurmam gereken ek programlar neler?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yorumlarınızı bekliyorum

Bu ayarları ya da daha farklı ayarlar nelerdir ?
a.png b.png c.png d.png e.png f.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı gördüm; " Allah Allah nasıl olur ya?" dedim. Bu imkansız...
Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. :)

Kasanın bir alt pci yuvalarına kayıyor mu? Çok ilginç bir durum yukarıdan falan foroğraf çekebilirmisiniz.Baya yamuk duruyor ama yamuk takmış olmanız gibi bir ihtimal olamaz.:kararsız:

Ağırlıktan dolayı araştırdım evet.

Yamuk zaten. Ağır kart kablo ile birlikte kendini aşağıya çekiyor. Yeni nesil yamuk durmayan ekran kartı yoktur.

Sanırsam öyle teşekkür ederim bende şaşırdım ilk dedim nasıl oluyor.

Konuya giriş yapmadan önce şunlara değinelim: PSU'nuzdan memnun musunuz? Ekran Kartınız ısınıyor mu?

Konuya dönersek: Ekran Kartının yamuk durma sebebi normal, Ekran Kartı Anakart'a ağır geliyor. Ekran kartı destekleyici alarak hafifletebilirsiniz. Ancak eğer slotu sıkı bağladıysanız, çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Kurman gereken program: Açıkcası otomatik olarak Windows'un Driverları kurması lazım. Eğer oyunu orjinal alırsanız zaten kendisi kuracaktır.

Win 10 Etkinleştirme: Şöyle bir videosu bulunmakta:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun diyelim. Bende belki 2019 Mart gibi sistem almayı düşünüyorum. İçimden bir his daha değil diyor ama hadi bakalım o zaman gelince düşünürüz.

Değerli yorumun için teşekkür ederim daha oyunları yeni yükledim Pubg açtığımda ekran kartı fan açtı ona dikkat ettim şimdilik değerler hakkında tam olarak bir şey söyleyemem ama PSU şuan için çok sessiz ve sıkıntı yok.

Değerler için ölçüm yapabileceğim programları söyler misiniz. Sizin bugün biraz kafanızı ağırtacak gibi duruyorum.

Ek olarak keyi nereden ucuza alabilirim. :)

@DarkJoueur
Sanırım şundan bahsediyorsunuz:
Adsız.png

MSI Afterburner kurmanız lazım. Ancak birkaç ayar yapmanız gerekiyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ucuza Win 10 Key bulmak: Microsoft Windows 10 Professional Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans
Buradan alabilirsiniz ancak ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.

Öncelikle Hayırlı Olsun :).Bol FPS'li oyunlar.Driver yüklemenize gerek kalmaz sadece Ayarlardan güncellemeler varsa yapın Windows otamatik bulur.Aktivatör ismi verirdim ama ceza yerim diye vermek istemiyorum YouTube'dan bakabilirsiniz.Yüklemeden sonra Steam,Firefox ya da Chrome,varsa PC donanımlarının ek yazılımlar ve MSI Afterburner yükleyin.Kart yamukluğu ağır bir karttır ondandır,kart sorunsuz çalışıyor ise sıkıntı yok;).İyi Günler :kedi:.

@DarkJoueur
Sanırım şundan bahsediyorsunuz:
Eki Görüntüle 349323
MSI Afterburner kurmanız lazım. Ancak birkaç ayar yapmanız gerekiyor:

Ucuza Win 10 Key bulmak: Microsoft Windows 10 Professional Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans
Buradan alabilirsiniz ancak ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.

Lisans kodunu satın aldım sanırsam gönderimi uzun sürecek online sipariş ettim ama ..

Bu arada mSI Afterburneri indirdim videoyu izleyip ayarlayacağım.

Öncelikle Hayırlı Olsun :).Bol FPS'li oyunlar.Driver yüklemenize gerek kalmaz sadece Ayarlardan güncellemeler varsa yapın Windows otamatik bulur.Aktivatör ismi verirdim ama ceza yerim diye vermek istemiyorum YouTube'dan bakabilirsiniz.Yüklemeden sonra Steam,Firefox ya da Chrome,varsa PC donanımlarının ek yazılımlar ve MSI Afterburner yükleyin.Kart yamukluğu ağır bir karttır ondandır,kart sorunsuz çalışıyor ise sıkıntı yok;).İyi Günler :kedi:.
Kart sorunsuz çalışıyor ama içim bi cız ediyor öyle ona bakınca. :D

Ekran kartının şu görüntüsü hiç iyi durmuyor. Ekran kartını çıkarıp tekrar tak. Sonra alttan tek elinle destekleyip diğer elinle vidalarını iyice sık. Hayırlı olsun.

Zaten dediğiniz gibi yapmıştım baştan ama yine aynı duruyor teşekkür ederim. :)

Lisans kodunu satın aldım sanırsam gönderimi uzun sürecek online sipariş ettim ama ..

Bu arada mSI Afterburneri indirdim videoyu izleyip ayarlayacağım.

Kart sorunsuz çalışıyor ama içim bi cız ediyor öyle ona bakınca. :D

Zaten dediğiniz gibi yapmıştım baştan ama yine aynı duruyor teşekkür ederim. :)
Lisans kodu online satıcıyla mesaj ile yapılıyor diye biliyorum yorumlarda 5 dk da hallettik yazan vardı.Size link ve lisans kodu vericekler heralde.Mail'inizi kontrol edin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı