@Vicarus Nedeni belli oldu. Kronik sorunlu bu SSD'de, çoğu kişinin yaşadığı okuma yazma düşüklüğü sorununu yaşıyorsun. Garantisi var mı?
Yeni SSD alabilirsin. Bütçeni belirtirsen öneride bulunabilirim.
@Vicarus Nedeni belli oldu. Kronik sorunlu bu SSD'de, çoğu kişinin yaşadığı okuma yazma düşüklüğü sorununu yaşıyorsun. Garantisi var mı?
Yeni SSD alabilirsin. Bütçeni belirtirsen öneride bulunabilirim.
Şuanda ssd alıcak bir bütcem yok ilerleyen dönemlerde alabilirm. Sadece sıkıntım bu kadar geç açılması yani. 1 dakika bile okey şuan benim için ama dediğim gibi elektrik ile ilgili bir sorun olabilirmi ? klavye ve faremin ışıkları cok geç yanıyor bu bekleme süresini burda harcıyorum zaten ardından pc acılıyor
Eki Görüntüle 1360596
Şu anda SSD alacak bir bütçem yok ilerleyen dönemlerde alabilirm. Sadece sıkıntım bu kadar geç açılması yani. 1 dakika bile okey şu an benim için ama dediğim gibi elektrik ile ilgili bir sorun olabilir mi? Klavye ve faremin ışıkları cok geç yanıyor bu bekleme süresini burada harcıyorum zaten ardından PC acılıyor.
Hocam sizi belli bir zamana kadar idare edebilir ama görünüşe bakılırsa sistemde HDD'de mevcut o yüzden bütün önemli dosyalarınızı HDD'ye atın ve SSD bozulasaya kadar kullanmaya devam edin. Garantisi mevcut ise garantiye verin SSD'yi.
İyi günler, bilgisayarım çok geç sürelerde açılıyor sistemim normal bütçeli bir sistem ama bu kadar geç açılmasını anlamıyorum bilgisayarımın özellikleri.