Ryzen 5 2600 sistem neredeyse 3 dakikada açılıyor

Okuma hızınız düşük diye hocam. Bende de okuma yüksek yazma düşük. SSD'yi değiştirmeniz gerekmekte.

@Vicarus Nedeni belli oldu. Kronik sorunlu bu SSD'de, çoğu kişinin yaşadığı okuma yazma düşüklüğü sorununu yaşıyorsun. Garantisi var mı?
Yeni SSD alabilirsin. Bütçeni belirtirsen öneride bulunabilirim.

ben yukarıdaki seçeneklerden 1gblık tarama yaptım normalde kaç yapmam lazım orayı programı bilmiyorum çünkü
hazır bir sistem itopya üzerinden aldım 2 yıldır kullanıyorum garantisi olup olmadığını bilmiyorum
16mb tarama yaptığında sonuçlar bu şekilde

Şuanda ssd alıcak bir bütcem yok ilerleyen dönemlerde alabilirm. Sadece sıkıntım bu kadar geç açılması yani. 1 dakika bile okey şuan benim için ama dediğim gibi elektrik ile ilgili bir sorun olabilirmi ? klavye ve faremin ışıkları cok geç yanıyor bu bekleme süresini burda harcıyorum zaten ardından pc acılıyor

Hocam sizi belli bir zamana kadar idare edebilir ama görünüşe bakılırsa sistemde HDD'de mevcut o yüzden bütün önemli dosyalarınızı HDD'ye atın ve SSD bozulasaya kadar kullanmaya devam edin. Garantisi mevcut ise garantiye verin SSD'yi.

Son düzenleme:
Hocam başlatma hızını azaltmak için başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakabilirsin ama ne kadar etki eder bilemem.

SSD M2 SSD alabilirsen al. Jd1000 pro serisi gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…