Ryzen 5 2600 sistem neredeyse 3 dakikada açılıyor

s1.png
sonuçlar bu şekilde

ben yukarıdaki seçeneklerden 1gblık tarama yaptım normalde kaç yapmam lazım orayı programı bilmiyorum çünkü
@Vicarus Nedeni belli oldu. Kronik sorunlu bu SSD'de, çoğu kişinin yaşadığı okuma yazma düşüklüğü sorununu yaşıyorsun. Garantisi var mı?
Yeni SSD alabilirsin. Bütçeni belirtirsen öneride bulunabilirim.
hazır bir sistem itopya üzerinden aldım 2 yıldır kullanıyorum garantisi olup olmadığını bilmiyorum
v1.png
16mb tarama yaptığında sonuçlar bu şekilde

R1.png

Şuanda ssd alıcak bir bütcem yok ilerleyen dönemlerde alabilirm. Sadece sıkıntım bu kadar geç açılması yani. 1 dakika bile okey şuan benim için ama dediğim gibi elektrik ile ilgili bir sorun olabilirmi ? klavye ve faremin ışıkları cok geç yanıyor bu bekleme süresini burda harcıyorum zaten ardından pc acılıyor

Eki Görüntüle 1360596
Şu anda SSD alacak bir bütçem yok ilerleyen dönemlerde alabilirm. Sadece sıkıntım bu kadar geç açılması yani. 1 dakika bile okey şu an benim için ama dediğim gibi elektrik ile ilgili bir sorun olabilir mi? Klavye ve faremin ışıkları cok geç yanıyor bu bekleme süresini burada harcıyorum zaten ardından PC acılıyor.

Hocam sizi belli bir zamana kadar idare edebilir ama görünüşe bakılırsa sistemde HDD'de mevcut o yüzden bütün önemli dosyalarınızı HDD'ye atın ve SSD bozulasaya kadar kullanmaya devam edin. Garantisi mevcut ise garantiye verin SSD'yi.

Son düzenleme:
İyi günler, bilgisayarım çok geç sürelerde açılıyor sistemim normal bütçeli bir sistem ama bu kadar geç açılmasını anlamıyorum bilgisayarımın özellikleri.

ASUS B450M DRAGON SI 4400MHz
AMD RYZEN 5 2600
520MB Okuma / 450MB Yazma) SSD.
1650S ekran kartı.

Görev Yöneticisi başlangıç sekmesinde neredeyse her şey devre dışı ama son BIOS zamanı: 17.5 saniye.
Yardımcı olursanız sevinirim.
SSD M2 SSD alabilirsen al. Jd1000 pro serisi gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı