Ryzen 5 2600 Sistem Toplama Önerisi

GodlessTurtle

Decapat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda oyun için bir sistem toplamayı düşünüyorum. Uzun araştırmalar sonucu aşağıdaki parçalarda karar kıldım.

Daha iyi bir önerisi olan varsa diye konu açmak istedim. Ancak bütçeyi daha fazla zorlayamam ona göre.

369692

Son düzenleyen: Moderatör:
75 Hz monitöre 974 TL veriyorsanız, 1250 TL civarına 144 Hz monitörler var. Onlardan alın.

Hepsiburada'da aynı fiyatlar. Bide HDD neden 5400 RPM de 7200 RPM değil?

İlla ışıklı mışıklı olsun demiyorsanız ramden kısın. HDD de almayın. Bu parayla daha yüksek kapasiteli SSD alın. Bu sisteme 120 GB küfür gibi şahsen.

Monitörüz hz değerinden dolayı ekran kartının performansını alamayacaksınız.

Monitör için artık bütçem de yok derseniz.Ekran kartını rx570'e ,işlemciyi daha uygun bir seriye (ben sadece oyun oynarım derseniz tabi),o pahalı ramleri 3000 mhz rgb'siz olanıyla değişmenizi,harddiski de 7200 rpm'ye yükseltmenizi öneririm.

Rekabetçi oyunlar oynamayacaksanız,60 hz 5ms IPS bir monitör öneririm.Bu işi e-spor olarak yapmadan 1ms,144 hz işleri bana üretici hurafeleri olarak geliyor.

75 Hz monitöre 974 TL veriyorsanız, 1250 TL civarına 144 Hz monitörler var. Onlardan alın.

Hepsiburada'da aynı fiyatlar. Bide HDD neden 5400 RPM de 7200 RPM değil?
Hocam arada nerdeyse 300tl fark var ya bütçem 6.5k civarı. Bu yeterli olur şimdilik diye düşünüyorum. İlerde bunu ikinci ekran yapıp daha iyisini alırım belki.
İlla ışıklı mışıklı olsun demiyorsanız ramden kısın. HDD de almayın. Bu parayla daha yüksek kapasiteli SSD alın. Bu sisteme 120 GB küfür gibi şahsen.
Sadece işletim sistemini kurarım diye düşünmüştüm ama söylediklerinizi de tekrar düşüneceğim.
Monitörüz hz değerinden dolayı ekran kartının performansını alamayacaksınız.

Monitör için artık bütçem de yok derseniz.Ekran kartını rx570'e ,işlemciyi daha uygun bir seriye (ben sadece oyun oynarım derseniz tabi),o pahalı ramleri 3000 mhz rgb'siz olanıyla değişmenizi,harddiski de 7200 rpm'ye yükseltmenizi öneririm.

Rekabetçi oyunlar oynamayacaksanız,60 hz 5ms IPS bir monitör öneririm.Bu işi e-spor olarak yapmadan 1ms,144 hz işleri bana üretici hurafeleri olarak geliyor.
Hocam harddiskin rpmsine hiç dikkat etmemişim ya haklısınız onu değiştireceğim. Ekran kartını düşürmem de ekranı yükseltebilirim belki ramlerden kısıp.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı