Ryzen 5 2600 sistem toplama

Malesef anakartıda aldım işlemciyle aynı gün ,oda evde duruyor. Yukarıda belirtmeyi unutmuşum. Monitör siparişini yarın sabah vericem bu arada tekrar teşekkürler :)
RAM, SniperX modeli de gayet uygun ve uyumlu. İndirime girmiş onu da öneririm. Ekran kartı zaten 2070 ile yakın fiyatta ve 2070 Super daha güçlü kesinlikle öneririm. Diğer ürünleri de daha uygun bulabilirsiniz.

@srcn90 ikisinin fiyatları aynı mı? Adam aldım diyor zaten. Bir zahmet fark olsun, kaç TL fark var. Ayrıca onun yerine ileriye dönük ve daha iyi 3600X alırım. 2600 ile de gayet 2070 kullanılır ve darboğaz yapmaz. Güzel verim alınır. Konu sahibi arkadaşa gelirsek, hepsi için bütçen ne hocam? Onu belirt, 2K monitör zorunlu mu? Ayrıca götürür işlemci 3-4 sene, lakin 3700X alabilirdiniz. Sağlık olsun. Bütçe belirtin.

Ben ikisinin fiyatı aynı mı dedim? Sadece o işlemciyi GTX 1070 ile bile kullanırken yetmiyordu demek istedim. Anladın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM, SniperX modeli de gayet uygun ve uyumlu. İndirime girmiş onu da öneririm. Ekran kartı zaten 2070 ile yakın fiyatta ve 2070 Super daha güçlü kesinlikle öneririm. Diğer ürünleri de daha uygun bulabilirsiniz.
Reis inno3d hakkında pek bilgim yok açıkcası çekiniyorum bu tür markalardan. Fanları biraz ufak geldi, acaba soğutma performansı felan nasıl senin tecrüben yada bilgin varmı bu ekran kartıyla alakalı. Yoksa 200 300 fazla verip gigabyte felanda alabilirim eğer o daha iyiyse.

Inno 3D, yurt dışından ülkemize satışı geleli bir kaç sene olmuş kaliteli bir markadır. Hiç bir sorun çıkarmaz. Üstteki arkadaş 1070 ile sorun çıkarır demiş yok beslemez falan. 2080 Bile besliyor, testlerine bakabilirsin. Bana güvenebilirsiniz alınır.

Yanlış bilgilendirme
Besler ama doyurmaz. Eğer ben aynı ekran kartını kullanıyoken daha üst bir işlemci taktığımda FPS'im artıyosa bi önceki işlemci için besliyo di-ye-mem! O ekran kartının tam kapasitesini kullanabilmen için daha iyi bir işlemci şart. Beslemekten kasıt nedir sizde ben anlamıyom?
Madem aklında 2070'li sistem var, o işlemciyi sat, sen burdakilere bakma açıp oyun oynatabiliyosa ööööoaoeee böslöyö öştö döhö nö ölsön. :S GTX 1070'i işlemciyi 4GHZ'a oc yapmama rağmen zar zor besliyodu, 5 GHZ'da çalışan 9600kf'yi taktığımda FPS'im arttı, minumum gördüğüm FPS daha da yükseldi. Kimse şimdi gelip bana az önceki eleman gibi demesin orodo koç poro fork vor borokto olson o kodor. :S Kardeş benim için işlemcinin ekran kartını besleyebildiğini gösteren tek şey o ekran kartıyla alabileceğim maksimum FPS'i alabiliyo muyum budur. Hadi eyv. Muhtemelen bu mesajımdan sonra ceza alıp cevap veremicem saçmalayanlara bilginiz olsun, ama saçmalıklarınızı izliyo olucam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı