Ryzen 5 2600 sistemde ekran kartı kullanımı düşüyor

Utilization kısmında yüzde kaç olduğu yazıyor orayı takip ediniz.

googlede felan takılırken % 0 %5 arası takılıyor oyun oyanarkende alt tab atıyorum bakmak için hızla düşüyor
Utilization kısmında yüzde kaç olduğu yazıyor orayı takip ediniz.

bildiğiniz başka uygulama varsa söylermisiniz onlarıda denemek istiyorum

O programla oyun açıkken dahi oyun içinde GPU kullanımı doğru görüntülenmez yanlış yönlendirmeyin. Oyunu alt tab yapınca 3D motoru kapandığı için yani sadece masaüstü göründüğü için o anda neredeyse 0 kullanımları göreceksiniz. O yüzden MSI Afterburner doğrudur. Kaldırıp C'ye tekrar kurun beta sürümünü.

googlede felan takılırken % 0 %5 arası takılıyor oyun oyanarkende alt tab atıyorum bakmak için hızla düşüyor

bildiğiniz başka uygulama varsa söylermisiniz onlarıda denemek istiyorum
Oyun oynamadığım için bu tür programları tam bilmiyorum ben sadece bildiğim kısmı söyledim.

O programla oyun açıkken dahi oyun içinde GPU kullanımı doğru görüntülenmez yanlış yönlendirmeyin. Oyunu alt tab yapınca 3D motoru kapandığı için yani sadece masaüstü göründüğü için o anda neredeyse 0 kullanımları göreceksiniz. O yüzden MSI Afterburner doğrudur. Kaldırıp C'ye tekrar kurun beta sürümünü.

MSI Afterburner silip tekrar mı yüklemeylim
Herhangi bir takılma yoksa dert edilecek bir şey değil ve videodan izlediğim kadarıyla böyle bir şey yok.

Bazen yanlış gösterebilir.

teşekkür ederim

O programla oyun açıkken dahi oyun içinde GPU kullanımı doğru görüntülenmez yanlış yönlendirmeyin. Oyunu alt tab yapınca 3D motoru kapandığı için yani sadece masaüstü göründüğü için o anda neredeyse 0 kullanımları göreceksiniz. O yüzden MSI Afterburner doğrudur. Kaldırıp C'ye tekrar kurun beta sürümünü

bende
Bence o kullandığın programa fazla güvenmemeni öneririm

hangi programı tavsiye edersiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı