Arkadaşlar elimde bir sistem mevcut;
CPU: Ryzen 5 2600.
GPU: RTX 2060.
Anakart: B450 M.
Bütçe: 2000 TL
Mevcut kasam çok küçük ve havalandırması yetersiz işlemcim ve ekran kartım yüksek değerler görüyorum ayrıca 8 GB RAM 2800MHz mevcut onu da değiştirmek istiyorum 8x2 Dual kit ile.(3000 MHz düşünüyorum)
Önerebileceğiniz ferah kaliteli bir kasa, RAM ve CPU soğutucu istiyorum.
Eskiden CPU soğutucu kullanıyordum şimdi tekrar araştırmak istedim sıvı soğutucu vs duymuşluğum vardı ama derinine inmemiştim. Gördüğüm üzere sıvı soğutucu yazmasına rağmen öyle tüpsüz sıvısız soğutucular da mevcut fandan CPU'ya kablolar gidiyor fan aracılığı ile soğutuluyor sanırım fakat adı yine de sıvı soğutucu. Normal bir CPU soğutucu mu önerirsiniz, yoksa sıvı soğutucu mu? Arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Arctic Freezer 34 eSports Duo Intel/AMD CPU Soğutucu - Kırmızı (ACFRE00060A) / 4 Pin / 2 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
www.webdenal.com
Kasa için ekstra fan eklemek isterseniz yine konu açabilirsiniz.
@Greemie güç kaynağınız var mı? Yoksa aşağıdakileri öneriyorum. Güç kaynağınız var ise @Typhon18 'nin attıklarını öneririm, neredeyse aynı şeyleri önerdim zaten
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben bunu kullananları tanıyorum hiçbir sorun yok baya memnunlar tabi daha iyisini bilen kişiler varsa yazsın.