Ryzen 5 2600 Sisteme Kasa, RAM Ve CPU Soğutucu Önerisi

Greemie

Femtopat
Arkadaşlar elimde bir sistem mevcut;
CPU: Ryzen 5 2600.
GPU: RTX 2060.
Anakart: B450 M.
Bütçe: 2000 TL

Mevcut kasam çok küçük ve havalandırması yetersiz işlemcim ve ekran kartım yüksek değerler görüyorum ayrıca 8 GB RAM 2800MHz mevcut onu da değiştirmek istiyorum 8x2 Dual kit ile.(3000 MHz düşünüyorum)
Önerebileceğiniz ferah kaliteli bir kasa, RAM ve CPU soğutucu istiyorum.

Eskiden CPU soğutucu kullanıyordum şimdi tekrar araştırmak istedim sıvı soğutucu vs duymuşluğum vardı ama derinine inmemiştim. Gördüğüm üzere sıvı soğutucu yazmasına rağmen öyle tüpsüz sıvısız soğutucular da mevcut fandan CPU'ya kablolar gidiyor fan aracılığı ile soğutuluyor sanırım fakat adı yine de sıvı soğutucu. Normal bir CPU soğutucu mu önerirsiniz, yoksa sıvı soğutucu mu? Arasındaki farkı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Daha üstüne gerek yok bence yeterli. Soğutucuyu İ7 4790 ile kullanıyorum çok memnunum 66 dereceyi geçmiyor sesi de yok fazla.

Kasa için ekstra fan eklemek isterseniz yine konu açabilirsiniz.

@Greemie güç kaynağınız var mı? Yoksa aşağıdakileri öneriyorum. Güç kaynağınız var ise @Typhon18 'nin attıklarını öneririm, neredeyse aynı şeyleri önerdim zaten 😀

Aerocool kasam var kullandığım onunla beraber gelmişti 500 o yüzden sormak istedim bakıcam markasına da.
Kasa ile gelenler kaliteli olmuyor genelde siz bence bir de güç kaynağı alın derim.
Ben bunu kullananları tanıyorum hiçbir sorun yok baya memnunlar tabi daha iyisini bilen kişiler varsa yazsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı