Ryzen 5 2600 sisteme macOS kurulur mu?

mrcircusshot

Decapat
Daha fazla  
Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
MSI NVIDIA GeForce GT 1030 GDDR5 2 GB ekran kartı.
MSI B450M-A PRO Max.
G.Skill Ripjaws 3000MHz CL16 2x8GB DDR4 RAM.
Kingston A400 SSDNow 240 GB.
PSU: Aerocool 400W VX Plus.

Arkadaşlar sistemim macOS ile uyumlu mudur? Uyumluysa hangi sürüm önerirsiniz? Stabilite açısından nasıl olur?
PyCharm üzerinden Python ile ilgileniyorum, oyun oynamıyorum. Windowstakinden daha az performans mı sergiler? Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. @Recep Baltaş rehberinize göz attım yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 ile Hackintosh yapamazsınız. İşlemcinin içinde de dahili grafik birimi yok, ekran kartını GT 730 yaparsanız kurabilirsiniz. Geri kalan sistem parçalarında sıkıntı yok.

Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
MSI NVIDIA GeForce GT 1030 GDDR5 2 GB ekran kartı.
MSI B450M-A PRO Max.
G.Skill Ripjaws 3000MHz CL16 2x8GB DDR4 RAM.
Kingston A400 SSDNow 240 GB.
PSU: Aerocool 400W VX Plus.

Arkadaşlar sistemim macOS ile uyumlu mudur? Uyumluysa hangi sürüm önerirsiniz? Stabilite açısından nasıl olur?
PyCharm üzerinden Python ile ilgileniyorum, oyun oynamıyorum. Windowstakinden daha az performans mı sergiler? Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. @Recep Baltaş rehberinize göz attım yardımlarınızı bekliyorum.

Xcode kullanmayacaksan neden macOS istiyorsunki? Elindeki donanima yazik olur, istediğin arayüzse kolayca halledilir.

RTX serisi de desteklenmiyor. İşlemcinizin içinde dahili grafik birimi de yok. Yani yapmanız gereken vereceğim linkteki bilgileri okumak ona uygun ekran kartı seçmek. Geri kalan parçalarınızda sıkıntı yok.

Sadece merak etmiştim RTX satıp macOS kuracak değilim teşekkürler.

Xcode kullanmayacaksan neden macOS istiyorsunki? Elindeki donanima yazik olur, istediğin arayüzse kolayca halledilir.
Xcode a yakın zamanda başlayacağım ama onun için ekran kartı değiştiririm.Arayüzü win10'da halletmeye kalkınca performanstan ödün verilmeyecek mi ?
GT 1030 ile Hackintosh yapamazsınız. İşlemcinin içinde de dahili grafik birimi yok, ekran kartını GT 730 yaparsanız kurabilirsiniz. Geri kalan sistem parçalarında sıkıntı yok.
Hocam peki eğer ekran kartı değiştirirsem Windows 10 ile kıyasla hangisi daha performanslı ve stabil olur ?

Xcode a yakın zamanda başlayacağım ama onun için ekran kartı değiştiririm. Arayüzü Windows 10'da halletmeye kalkınca performanstan ödün verilmeyecek mi?

Hocam peki eğer ekran kartı değiştirirsem Windows 10 ile kıyasla hangisi daha performanslı ve stabil olur?

Hayır performansdan gözle görülür bir kayıp yaşamazsınız, aslında Arch Linux'da her şeyi tam istediğim gibi yapabiliyordum ama okul yüzünden Windows'a döndüm bende, şu anki sistem görünümüm bu şekilde (%50 tamamlandı);
indir.png

Hayır performansdan gözle görülür bir kayıp yaşamazsınız, aslında Arch Linux'da her şeyi tam istediğim gibi yapabiliyordum ama okul yüzünden Windows'a döndüm bende, şu anki sistem görünümüm bu şekilde (%50 tamamlandı); Screenshot
Hocam o sağ alttaki kullanım yüzdeleri bu tema yüzünden mi? Yoksa arkada başka uygulamalar işlem mi yapıyor?

Edge tarayıcıda 12+ sekme açık YouTube aktif, Google Drive'a ve telegrama dosya yükleniyor, notion ve Office'de de ders notlarını düzenliyorum. İşlemcim R5 3500X.

Edge tarayıcıda 12+ sekme açık YouTube aktif, Google Drive'a ve telegrama dosya yükleniyor, notion ve Office'de de ders notlarını düzenliyorum. İşlemcim R5 3500X.
Teşekkürler,bu görünümle ilgili %50 demişsiniz tam planınız nedir? Ve nasıl yapıyoruz detaylarıyla bir konu açarsanız bu konu hakkında meraklı olan bir çok insana yardıme etmiş olursunuz.Şimdiden teşekkür ediyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı